Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Miniklerin Dünya Su Gününde Anlamlı Ziyareti

Yükseliş Okulu öğrenci ve öğretmenleri HATSU İskenderun ilçe hizmet binasına ziyaret gerçekleştirdi.

Miniklerin Dünya Su Gününde Anlamlı ZiyaretiWeb
TV

Eğitim   A+a-

 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle Yükseliş Okulu öğrenci ve öğretmenleri Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) İskenderun ilçe hizmet binasına ziyaret gerçekleştirdi. 
 
Yaşamımız için en önemli doğal kaynak olan suyun önemini vurgulamak için her yıl 22 Mart’ta ‘Dünya Su Günü’ olarak kutlanıyor. Bu etkinlikler kapsamında İskenderun Yükseliş Koleji Ortaokul öğrencilerinden ve Öğretmenlerin oluşan EKO-TİM grubu, suyun önemini anlamak ve tasarruflu kullanım hakkında bilinçlenmek amacıyla HATSU İskenderun İlçe hizmet binasını ziyaret ederek kurum yetkililerinden bilgiler aldı.
 
Öğrencilerin su hakkında ki sorularını yanıtlayan HATSU yetkilileri, çevreye duyarlı ve su tasarrufu konusunda sorumluluk sahibi bireyler yetişmesi gerektiğini vurgulayarak,  suyun bilinçli ve akılcı biçimde kullanılması gerektiğinin yanı sıra evlerinde su tasarrufuna dikkat etmeleri yönünde telkinlerde bulundu.
 
Yapılan ziyarette verilen bilgilerden dolayı kurum yetkililerine teşekkür eden öğrenci ve öğretmenler, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kurumdan ayrıldı.
 
Miniklerin Dünya Su Gününde Anlamlı Ziyareti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş