Skip Navigation Links

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Malatya'da Hatay'ı Temsil Edecek

Türkiye Yüzme Federasyonun 2017 faaliyet programında yer alan “Türkiye 11-12 Yaş Grup Müsabakaları” , geçtiğimiz ay Adana’da yapılmıştı.

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Malatya'da Hatay'ı Temsil Edecek

Gündem   A+a-

 
Türkiye Yüzme Federasyonun 2017 faaliyet programında yer alan “Türkiye 11-12 Yaş Grup Müsabakaları” , geçtiğimiz ay Adana’da yapılmıştı. Bu müsabakada İskenderun Yüzme İhtisas Kulübümüzden 4 sporcu Hatay'ı  temsil etmiş ve aralarından Emir Peköz 50 metre Serbest ve 200 Serbest’te bölge Şampiyonu olmuştu.

                               Federasyonun 11-12 yaş grubunda bir üst tur olan yarı final niteliğinde olan “Türkiye 11-12 yaş Bölge Yüzme Müsabakaları” 24-26 Mart tarihlerinde Malatya’da yapılacak.

                               İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünden Emir Peköz, Azra Yörenç, Utku Polat ve Eylül Arbaç adlı dört  sporcu Hatay’da yapılan ön eleme müsabakalarının sonucunda, federasyonun belirlediği bir üst tur barajı olan B2 barajını geçerek , yine Hatay'ı temsilen Malatya’da yapılacak olan “Türkiye 11-12 yaş grubu yarı Final Yüzme Müsabakalarına” katılmaya hak kazandılar.
İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Başantrenörü Murat Kaptanoğlu;

                 "Kulüp ve sporcuların  amacı bu müsabakada final barajı niteliğinde olan A1 barajını geçerek Nisan ayında İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Finallerine Hatay'ı temsilen katılmaktır. Sporcularımızla birlikte bu amacımızı gerçekleştireceğimize inanıyor , başarıda emeği bulunan il müdürümüz  Cemil Şensöz şahsında tüm Gençlik Hizmetleri ve Spor İl-İlçe müdürlüğü personellerine, Yüzme İl temsilcimiz  Kemal Alış’a , DTO İskenderun Yönetim Kurulu’na ve Kulüp Başkanımız Kadir Doğan’a teşekkür ediyoruz."dedi.   
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet