Skip Navigation Links

HBB Halk Oyunları Topluluğu Hatay'ı Kahramanmaraş'ta Temsil Edecek..

HBB Halk Oyunları Topluluğu Hatay’ı Kahramanmaraş’ta yapılacak müsabakalarda temsil etme hakkı kazandı.

HBB Halk Oyunları Topluluğu Hatay'ı Kahramanmaraş'ta Temsil Edecek..

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu Hatay ili genelinde yapılan müsabakalarda aldığı derecelerle Hatay’ı Kahramanmaraş’ta yapılacak müsabakalarda temsil etme hakkı kazandı.

YÖRESEL OYUNLAR İZLEYENLERİ MEST ETTİ

HBB Halk Oyunları Topluluğu 19 Mart Pazar günü Samandağ Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen 4 kategoriden 14 takımın katıldığı müsabakada büyükler düzenlemeli de 1’inci,büyükler düzenlemesiz de 3’üncü,yıldızlar düzenlemesiz de 1’inci oldu.1-2 Nisan tarihlerinde 6 ilin katılacağı Kahramanmaraş’ta düzenlenecek turnuvada Hatay’ı temsil edecek. Katılan her il kendi yöresinin oyunlarıyla turnuvada yarışacak.
Hatay’ın yöresel oyunlarının davul zurna ritmiyle ahenkli uyumu izleyenleri mest etti. Kentin yöresel oyunlarını yöresel kıyafetlerle sergileyen oyuncular renkli görüntüler oluştururken izleyenleri ise  geçmişe yolculuğa götürdü.

HBB HALK OYUNLARI HOCASI BAYRAKTAR, BAŞARILI OLMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

HBB Halk Oyunları Topluluğu hocası Gülay Bayraktar, gelenek ve göreneklerimizi yaşattığımız bu oyunlara gönül vermiş tüm oyuncularımı kutluyorum. Bölge müsabakalarında takımımızla birlikte başarılı sonuçlar elde etme etmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz.Kültürel değerlerimizin yaşatılması anlamında bizlerden desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ederim dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet