Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Çanakkale Zafer Tarihe Yazılmış Eşsiz Bir Kahramanlık'

CHP Hatay Gençlik Kolları İl Başkanı Ümit KUTLU'18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102.yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü'

'Çanakkale Zafer Tarihe Yazılmış Eşsiz Bir Kahramanlık'

Gündem   A+a-

 
CHP Hatay Gençlik Kolları İl Başkanı Ümit KUTLU"18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102.yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü" Nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
Türk milletinin inancının, iradesinin, azminin ve bağımsızlık mücadelesinin en büyük destanı olan Çanakkale Savaşı, yalnız bizim değil dünya tarihinin de en önemli savaşlarından biridir. Çanakkale zaferi, tarihe yazılmış eşsiz bir kahramanlık örneğidir.  Bu zafer,  öyle bir inanç ve ruhla yazılmıştır ki  Tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır.
Yüce Türk Milleti yedi düvele karşı Çanakkale’de birlik ve beraberliğini pekiştirerek, zor şartlar altında, kendinden çok güçlü ordulara karşı kazandığı büyük zaferle destan yazmış, yedi düvelin Türk ve İslam dünyası üzerindeki emellerine geçit vermemiştir.
 
Milletimizin inancından beslenen kahramanlığı ve fedakârlığı sayesinde; Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı’nın ilk ateşini tutuşturmuştur.
Aziz Şehitlerimiz!
 
Sizler inancımızı, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, Türk Milleti’nin bağımsızlığını her şeyin üstünde tutarak canlarınızı şehitlik müjdesi ile feda eden ölümsüz kahramanlarsınız.
 
Canınızdan ve cananınızdan yüce tuttuğunuz bu güzel vatanda emanetinizde yaşayan bizler, sizleri şükranla, saygıyla ve rahmetle anıyoruz.
 
18 Mart Çanakkale Zaferinin kazanılması ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bu günlere gelmesini sağlayan başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi rahmetle ve kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş