Skip Navigation Links

İTSO'dan İSDEMİR Genel Müdürü ÖZCAN’a Ziyaret

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi İSDEMİR Genel Müdürü Toker Özcan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İTSO'dan İSDEMİR Genel Müdürü ÖZCAN’a ZiyaretWeb
TV

Gündem   A+a-

 
    İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi İSDEMİR Genel Müdürü Toker Özcan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Geçtiğimiz günlerde  Türkiye’nin en önemli Demir-Çelik Fabrikalarından biri olan ve İskenderun’da binlerce vatandaşa istihdam sağlayan İSDEMİR Fabrikalarının Genel Müdürlüğü görevine atanan  Toker Özcan, İTSO Yönetimini kapıda karşıladı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak bölge ekonomisi ve Çelik sektörünün sorunları görüşüldü. Yatırımların devam ettiğini belirten İSDEMİR Genel Müdürü Toker Özcan,  Çelik sektörünün ülke ve bölge ekonomisine önemli katkıları olduğunu belirterek; sektörünün sorunları, ülke ve bölge ekonomisinde yeri ve sektördeki son gelişmeler hakkında  İTSO yönetimine bilgiler verdi.

   İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İskenderun ekonomisinin lokomotifi konumunda olan çelik sektöründeki ihracat artışlarının önümüzdeki dönemlerde de artacağına inandıklarını belirterek, “Bölgemiz ekonomisi için Çelik sektörü önemli yer tutmaktadır. Hassa Amanos Tünel projesinin hayata geçirilmesi, Karadeniz Akdeniz Bağlantı yolunun da tamamlanması ile bölgede ekonomik hareketliliğin daha da artacağına inanıyoruz. Tabi Suriye ve komşu ülkelerde yaşanan iç karışıkların sona ermesi ile birlikte İskenderun Körfezi bölgesinde söz sahibi olacak ve dünyanın dört bir tarafına yapacağı Çelik ihracatını da arttıracaktır. Temennimiz bu yöndedir. Bu vesile ile şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına yeni görevinizde bir kez daha başarılar diliyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.

İSDEMİR Gel Müdürü Toker Özcan’ın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Gassan Kuran, Okan Belli, M.Ali Bulut ve Mehmet Ünüvar da hazır bulundular. 
 
 
 
İTSO'dan İSDEMİR Genel Müdürü ÖZCAN’a Ziyaret videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet