Skip Navigation Links

Anne Sıcaklığında Kelebek Kreş Ceylan Park’ta..

Kelebek Kreş İskenderun Denizciler Mahallesi Ceylan Park’ta hizmete girdi..

Anne Sıcaklığında Kelebek Kreş Ceylan Park’ta.. Web
TV

Eğitim   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesi Denizciler Mahallesi’nde modern kentleşmenin sonucu ihtiyacı büyük oranda hissedilen bir çok hizmet alanında yatırımlar devam ederken, eksikliği en fazla hissedilen kreş ihtiyacını Denizciler'in ilk ve tek kreş ve çocuk kulübü Kelebek Kreş karşılayacak. 
Doğa ile iç içe, çam ormanlarının arasında, muhteşem körfez manzarası ile büyüleyen bir görüntüye sahip Ceylan Park, hem bölge halkının hem de site sakinlerinin ihtiyaçlarını gözeten yatırımlara da ev sahipliği yapıyor. 
Yakın zamanda hizmete giren Kelebek Kreş, sabah 8’de başlayan akşam saatlerinde son bulan eğlenceli, sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ara öğün, müzikli drama, İngilizce, satranç ve akıl oyunları, öz bakım becerilerinin kazandırılması, yaş grubuna uygun akademik beceriler, resim, müzik, spor ve daha bir çok hizmetle çocuğunuzun eğitim hayatına hazırlanması için tüm bu faaliyetler dışında en önemlisi anne sıcaklığında hizmet veren Kelebek Kreş, özellikle çalışan annelerin tercihi olmayı başardı. 
Kurucu Müdür Buket Ceylan ve Grup Sorumlusu Tuba Parlar yönetiminde mutlu, özgüveni yüksek, öğrenirken düşünen, sorgulayan bir nesil yetiştiren Kelebek Kreş, önce birbirinden şeker öğrencilerinden sonra da ailelerinden tam not almayı kısa sürede başardı.
 Kelebek Kreş Kurucu Müdür Buket Ceylan yaptığı açıklamada, “Doğumdan başlayıp ilkokula kadar süren sihirli yıllar, çocuğumuzun gelecekte nasıl bir birey olacağını belirleyen ve en fazla etkileyen kritik yıllardır. Profesyonel kadromuzla çocuğunuzun geleceğine yön veriyoruz. sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ara öğün, müzikli drama, İngilizce, satranç ve akıl oyunları, öz bakım becerilerinin kazandırılması, yaş grubuna uygun akademik beceriler, resim, müzik, spor ve daha bir çok hizmetimizle Ceylan Park bünyesindeyiz.  Çocuğunuzun eğitim hayatına hazırlanması için tüm bu faaliyetler ve en önemlisi anne sıcaklığında hizmet veren Kelebek Kreş’le, özellikle çalışan annelerin ve daha önemlisi kreşimize gelen çocuklarımızın tercihi olmayı başardık’ dedi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne Sıcaklığında Kelebek Kreş Ceylan Park’ta..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet