Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

12 Ay Hareketli Bir Arsuz İçin…

Arsuzlu’nun Yüzü Gülecek..

12 Ay Hareketli Bir Arsuz İçin…

Arsuz   A+a-

 Arsuz Kaymakamı Musa Sarı 12 ay hareketli bir Arsuz için düğmeye bastıklarını ve çok yakında projelerin hayata geçirileceğini söyledi.. 

12 Ay Hareketli Bir Arsuz İçin… 

Arsuzlu’nun Yüzü Gülecek.. 

Hatay’ın Arsuz ilçesinin genç, dinamik, çalışkan, bilgili ve birikimli Kaymakamı Musa Sarı, kurum ve kuruluşlar ile turizm işletmelerini ziyaretleri kapsamında Gümüş Otel Sahibi Rasim Gümüş’ü ziyaret etti. 
 
Gümüş Otel Sahibi Rasim Gümüş’ü ziyaretinde bir çok müjdeyi veren Kaymakam Musa Sarı, 12 ay hareketli bir Arsuz için projeler ürettiklerini ve yakında bu projeleri kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtirken, önümüzdeki Yaz sezonunda bu projelerin Arsuz’a katacağı değerin her birlikte görülebileceğini söyledi. 
 
Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak’ın da eşlik ettiği Kaymakam Musa Sarı, Gümüş Otel’in bölge turizmindeki konumu ve bölge turizmin genel durumu ile ilgili İşadamı Rasim Gümüş’ten bilgi aldı. 
12 ay hareketli bir Arsuz için çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Kaymakam Sarı, geçen yıllarda kötü giden turizm sezonlarının tölere edilebileceği organizasyonlara ev sahipliği yapmak için çalıştıklarını ifade etti.
İşadamı Rasim Gümüş Kaymakam Musa Sarı’ya oteli gezdirerek bilgi verdi. 
 
Oteli ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik salon ve konfor durumunu çok beğendiğini belirten Kaymakam Musa Sarı, turizmcilerin yüzünün güldüğü dönemlerin yakın olduğunu belirterek, İşadamı Rasim Gümüş’ün nezdinde tüm turizmcilerin moral ve motivasyonunu yükseltecek bilgiler verdi. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş