Skip Navigation Links

MHP’den Kaymakam Özyiğit’e Ziyaret!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun ilçe teşkilatı, Kaymakam H. Hasan Özyiğit’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

MHP’den Kaymakam Özyiğit’e Ziyaret!Web
TV

Gündem   A+a-

 Geçtiğimiz süreç içerisinde bir kongre gerçekleştirdiklerini ve yeni yönetimlerini mülkü amirlere tanıtmak adına ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “İlk ziyaretimizi de Kaymakamımız Özyiğit’e yaptık. Kendisini gerçekten çok seviyoruz. Kentimizde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar takdire şayan. Özellikle yaşamış olduğumuz 15 Temmuz Süreci’nde göstermiş olduğu sağduyu sayesinde o süreci sıkıntısız bir şekilde atlattık. Bizler MHP İlçe teşkilatı olarak kendisini daha uzun yıllar İskenderun’umuzda görevinin başında görmeyi temenni ediyorum.” dedi.
 
MHP İlçe yeni yönetimin kutladığını belirten İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, “Sizlerin de bahsettiği gibi gerçekten 15 Temmuz gibi ülkemize ve milletimize yönelik yapılan hain saldırıyı sizlerin ve milletimizin iradesi doğrultusunda bir sıkıntı olmadan atlattık. Hatay’ımız ve İskenderun’umuz değişik kültürlere ve dinlere ev sahipliği yapan, kardeşliğin hâkim olduğu bir bölge. Biz burada bulunmaktan ve yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm çalışmalarımızı da kentimizi daha iyi yerlere taşımak için yapıyoruz.” dedi.
MHP’den Kaymakam Özyiğit’e Ziyaret! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet