Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Galericiler Sitesi Hayal Oldu..

Mecit Atar,esnafların Galericiler Sitesi’ne taşınması kararının İskenderun’da hayata geçirilememesinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Galericiler Sitesi Hayal Oldu.. Web
TV

Ekonomi   A+a-

 İskenderun Oto Alım Satım Komisyoncuları Derneği Başkanı Mecit Atar, İçişleri Bakanlığı’nın 2005 yılında gönderdiği genelgeyle oto alım satım komisyoncusu esnafların şehir dışında oluşturulacak Galericiler Sitesi’ne taşınması kararının İskenderun’da hayata geçirilememesinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
 
Başkan Mecit Atar, oto alım satım komisyoncusu esnafların cadde ve kaldırımlarda araçları sergilemek zorunda kalmasıyla yaya ve araç trafiğinin bu durumdan olumsuz etkilenmesinin yanı sıra, ikinci el araç alan vatandaşların da düzensizlikten dolayı bir çok mağduriyet yaşadığına vurgu yaptı. 
 
Kurmak istedikleri Galericiler Sitesi’nin bünyesinde ekspertiz, oto tamir ve oto elektrik, noter ve hatta banka şubesi gibi birimlerin de olduğu projeyi yıllar öncesinden hazırladıkları halde Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin projeye duyarsız kalmasından yakınan Mecit Atar, Arsuz İlçesi Nardüzü Mahallesi’nde belirlenen arazi ile ilgili tüm pürüzlerin ortadan kaldırıldığını hatırlatarak, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’tan projeye destek istedi. 
 
Oto alım satım komisyoncularının, İçişleri Bakanlığı genelgesinin gereğini yapmak istediklerini belirten Başkan Mecit Atar, onlarca ilde kurulan Galericiler Sitesi’nde esnafların daha randımanlı çalışma imkanına kavuştuğunu hatırlatarak, cadde ve kaldırımlarda hizmet veren esnafların bu sıkıntıdan kurtarılması gerektiğine dikkat çekti. 
Galericiler Sitesi Hayal Oldu..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar