Skip Navigation Links

Türkiye Büyüyor, Avrupa Kuduruyor!

Hatay’ın İskenderun ilçesi Karayılan Mahallesinde yeni anayasa, Türk tipi başkanlık sistemi için referandum çalışmaları

Türkiye Büyüyor, Avrupa Kuduruyor!

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın İskenderun ilçesi Karayılan Mahallesinde yeni anayasa, Türk tipi başkanlık sistemi için referandum çalışmaları bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti İskenderun ilçe teşkilatı ve İskenderun Belediyesinin yemekli olarak organize ettiği genişletilmiş bilgilendirme toplantısına da yoğun katılım gerçekleşti.
 
Referandum çalışmaları genişletilmiş toplantısında konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Bu coğrafyada istedikleri gibi at koşturan Avrupa devletleri, Türkiye’nin büyümesinden, istikrarından artık kuduruyorlar. Avrupa artık güçlenen, büyüyen, istikrarlı bir Türkiye görmek istemiyor. Ama Allah’ın izniyle 16 Nisan’da Türkiye yeni bir döneme girecek ve artık daha hızlı yol alacağız” dedi.
 
1982 Anayasa’sının bir ihtilal anayasası olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Allah’ın izniyle 16 Nisan da Türkiye yeni bir döneme girecek. İnşallah daha hızlı da yol alacağız. Her geçen gün buna hayır diyen, Almanya’nın, Hollanda’nın, Avusturya’nın kudurmasını gördükten sonra, Ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu görüyorsunuz. Bunlar bu güne kadar Türkiye’yi yönetmeyi, bütün İslam alemini yönetmeyi, kendilerine şiar edinmişlerdi. Bütün korkuları, bundan sonra Türkiye’nin öncülüğünde 1,8 milyar İslam ümmetini artık sömüremeyecekler. Artık onları yönlendiremeyecekler. Bütün dertleri bu! Bütün savaşları İslam alemine. Yoksa Türkiye tek başına bir Anayasa değişikliğine, reforma gitse bu kadar kudurmazlardı. Bütün dertleri, İslam aleminin yeniden yapılanması. Türkiye’nin önderlik yapması, bundan sonra haçlılar, Siyonizm, Avrupalılar, artık buraları sömüremeyecekler. Bütün dertleri Türkiye’nin yeniden kalkınması.” diyerek 16 Nisan’ın milli bir mesele olduğunu söyledi. 

Gerçekleştirilen toplantıya TBMM İdare Amiri AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Meclis Üyeleri, İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve yönetim kurulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Eski Belde Belediye Başkanları, AK Parti ilçe eski başkanları, Eski Meclis üyelerinin yanı sıra partililer katıldı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet