Skip Navigation Links

5. Kattan Düşen Cam Faciası!!!

Şiddetli fırtınadan uçan cam balkon bir kişiyi ağır yaraladı.

5. Kattan Düşen Cam Faciası!!!

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle kent merkezinde binadan düşen cam balkon bir kişiyi ağır yaraladı.
 
Edinilen bilgilere göre sabah saat 09:30 – 10:00 sıralarında binanın beşince katından düşen cam balkon bisikletli motosikleti ile ara sokaktan geçmekte olan 20 yaşlarındaki Abdullah Dursun’un kafasına isabet etti.
 
Beşinci kattan üzerine cam balkonun düşmesi sonucu ağır yaralanan Abdullah Dursun hemen 112 Acil ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalede kafasında ciddi yaralanmaların olduğu belirtildi.
 
Olay yerinde görgü tanıkların yaptığı açıklamalarda ise motosikleti ile geçtiği sırada Abdullah Dursun’un kafasına cam balkon düştü. Çok korktuk hemen koştuk, ambulansa haber verdik. Daha öncede burada bu camlar düştü, uyardık ama kimse dinlemedi. İlla birine bir şey mi olmalı diyerek tepkilerini dile getirdiler.
 
Durumunun ciddiyetini koruyan Abdullah Dursun’un İskenderun Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından özel bir hastane de yoğun bakıma alındığı yaşam mücadelesini sürdürdüğü öğrenildi.
 
Öte yandan İskenderun Devlet Hastanesine yine fırtına nedeniyle başına biriket düştüğü belirtilen ismi öğrenilemeyen bir kişinin de tedavisine devam edildiği belirtildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet