Skip Navigation Links

HBB’den Miniklere İtfaiye Tatbikatı Ve Eğitimi

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Reyhanlı ilçesine bağlı Beşaslan Meryem Zor Ortaokulu’nda itfaiye tatbikatı ve eğitimi gerçekl

HBB’den Miniklere İtfaiye Tatbikatı Ve Eğitimi

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Reyhanlı ilçesine bağlı Beşaslan Meryem Zor Ortaokulu’nda itfaiye tatbikatı ve eğitimi gerçekleştirdi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, vermiş olduğu eğitimlerle her türlü acil olaya zamanında ve doğru bir şekilde müdahale etmek, can ve mal kaybını asgari düzeyde tutmak, afet ve yangınlar konusunda da halkı bilinçlendiriyor.
HBB’NİN VERMİŞ OLDUĞU EĞİTİMLE ÖĞRENCİLER BİLİNÇLENİYOR
Beşaslan Meryem Zor Ortaokulu’ndaki öğrencilere yönelik verilen eğitimlerde yetkililer, yangına müdahale teknikleri ve yapılması gerekenleri anlattı. 
Ayrıca yangın öncesinde alınması gereken tedbirlerden bahseden eğitmenler, güvenli bir yaşam için yapılması gerekenler, yangın anında doğru davranış şekilleri ve yangın sonrasında yapılacaklar hakkında öğrencileri bilgilendirdi.
Öğrencilerin sordukları soruları da yanıtlayan itfaiye eğitmenleri, okulda ve sokakta hayatın her yerinde doğal afet ve kaza riskiyle karşı karşıya karışlanılabileceği noktasına değinerek bu nedenle yangına, doğal afetlere, trafik kazalarına karşı önleyici tedbirler alarak riskleri en aza indirmeyi amaçladıklarını ifade etti.
Gerçekleştirilen eğitimin ardından HBB yetkilileri, Beşaslan Meryem Zor Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet