Skip Navigation Links

Ne Yaparsanız Yapın, Sonucu Değiştiremeyeceksiniz!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Hatay ziyareti kapsamında İskenderun’da AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek

Ne Yaparsanız Yapın, Sonucu Değiştiremeyeceksiniz!

Gündem   A+a-

 
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Hatay ziyareti kapsamında İskenderun’da AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek, partililer ile bir araya geldi.
 
Başbakan Yardımcısı Canikli, “Ne yaparsan yap ey Almanya, Hollanda, istediğin kadar teröre, teröristlere ve onları destekleyenlere destek ver. HDP’ye CHP’ye destek ver. Ne yaparsan yap. Hayır kampanyasının yürütülmesi için ne yaparsan yap sonucu değiştiremezsin. Allahın izni ile bu millet kararını verdi.” diyerek Almanya’da konuşmak isteyen bakanlara izin verilmemesini sert bir dille eleştirdi.
 
Hatay’a gelen Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli İskenderun’da Partisinin ilçe teşkilatında partililerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Uzun kuyrukların oluştuğu ziyarette, parti binasının da kalabalık dolayısıyla yetersiz kalması nedeniyle konuşmayı, parti binasının balkonunda yaptı.
Ak Parti olarak sandığı ve sandığa gitmeyi sevdiklerini belirten Başbakan yardımcısı Nurettin Canikli,  “Neden? Çünkü sandık demek Millet demek, sandık demek milletin hakemliği demek. Sandık demek tekrar millete gidip, yetki istemek demek. Ama herkes bizim kadar sandıktan hoşlanmıyor. Bazıları sandığı sevmiyor, çünkü milleti sevmiyor milleti. Milletten korktuğu için sandığa gitmiyor. Milletin ona her sandığa gidişinde kırmızı kart gösterdiğini, göstereceğini bildiği için sandığa gitmiyor, sandıktan kaçmak için her şeyi yapıyor. Niye korkuyorsun ya milletten. Bizim görevimiz ne millete hizmet etmek. Niye kaçıyorsunuz milletten” dedi.
 
CHP’nin Cumhurbaşkanı hükümet sisteminin geçmemesi için TBMM oturumlarında her şeyi yaptığını hatırlatan Başbakan yardımcısı Canikli, “Bugüne kadar denenmemiş her şeyi yaptılar. Yani milletvekilimizin bacağını bile ısırdılar, bende şahidim. Milletin kürsüsüne kendilerini kelepçeledi. Engellemek için akıllarına her şey geliyor. Korkunun ecele faydası yok, demokrasilerde millete gideceksin, milletin yüzüne bakacaksın, milleti dinleyeceksin, milletin talimatını alacaksın, millet ne diyorsa onu yapacaksın. Milletimiz ne yapacağını çok iyi bilir. Kendisine hizmet etmeyeni gördüğü anda tekmeyi vuruyor. Hiç affetmiyor vallahi. Dört yılın bitmesini de beklemiyor. Millet hizmet etme yetkisini sürekli bize bunun için veriyor. Biliyor ki yetkiyi de milletten alıyoruz, hizmeti de milletten götürüyoruz. Biz başkalarına hizmet etmiyoruz. Başkalarına bu ülkenin kaynaklarını aktarmıyoruz” diye konuştu.
 
2002’den beri bugüne kadar CHP Kılıçdaroğlu’nun hep dediğinin tersi olduğunu, dedikleri hiç hiçbir şeyin gerçekleşmediğini belirten Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, “Yani hep milleti bugüne kadar kandırdılar, hep milleti kandırmak için siyaset yaptılar meydanlara da onun için çıktılar. Bugünde milleti kandırıyorlar, kandırmaya da devam ediyorlar. 16 Nisan’da milletin onayına sunduğumuz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle de ilgili tarihte görülmemiş yalanlar söylüyorlar. Kuyruklu yalanlar, güneş yüzü görmemiş yalanlar söylüyorlar. Ve Kılıçdaroğlu milletin kafasını karıştırmaya çalışıyor. Bakın bunu yaparken de, açıkça, mertçe partisiyle birlikte kampanya yapamıyor. Yani CHP’nin kurumsal kimliği altında onun bayrağı altında kampanyasını yürütemiyor.  Neden korkuyorsun ey Kılıçdaroğlu? Bak biz AK Parti olarak yüzümüz, anlımız ak, göğsümüzü gere gere partimizin bayrağı altında AK parti olarak kampanyamızı yürütüyoruz. Sen niye CHP’nin bayrağı altında bu kampanyayı yürütemiyorsun? Çünkü partisine güvenmiyor, partisinden utanıyor. Çünkü biliyor ki bu millet CHP’yi çok iyi tanıyor” şeklinde konuştu.
Almanya’da konuşma yapmak isteyen bakanlara izin verilmemesini de sert bir dille eleştiren Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, “Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü bozmak için Türkiye’de hassas noktaları kaşımak için uzun yıllardan beri sinsice çalışma yapan bazı Alman vakıfları var. CHP bu Alman vakıfları ile de çok sıkı fıkı. Evet, biliyoruz onlardan yardım bile alıyorlar. Destek alıyorlar, yedikleri ayrı gitmiyor. İşte bu düşüncemizi bu sistemin ne getirdiğini paylaşmak için bakan arkadaşlarımız Almanya’ya gidiyor oradaki vatandaşlarımızla anlatmak için CHP’nin yalanlarını açığa çıkartmak için konuşma yapmak istiyorlar. En temel insan hakkı insan hürriyeti, kendini ifade etme düşüncesi, kendini ifade etme hürriyeti her yerde serbesttir. Türkiye’de de serbest, Almanya gel istediğiniz kadar konuşun. Sayın Merkel, ya da başkası gelsin konuşsun, ne konuşuyorsanız konuşun biz size müsaade ediyoruz. Böyle bir baskıcı yaklaşım olur mu? Terör örgütlerine kapılarını sonuna kadar açıyorlar. Her türlü desteği veriyorlar. Terör örgütü başını kandilden uzaktan telefonla konuşturuyorlar. Ne yaparsan yap Almanya, Hollanda, istediğin kadar teröre, teröristlere destek ver, onları destekleyenlere destek ver. HDP’ye CHP’ye destek ver. Ne yaparsan yap ister hayır kampanyasının yürütülmesi için ne yaparsan yap sonucu değiştiremezsin. Allahın izni ile bu millet kararını verdi.” dedi.
Başbakan yardımcısı Canikli daha sonra da İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında iş dünyası ile bir araya geldi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet