Skip Navigation Links

Başkan Nazım Culha, Arsuz'un İncilerini Ağırladı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Türkiye Yarı finallerini kıl payı kaçıran Hacıahmetli Muazzez - İsmail Çam Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı

Başkan Nazım Culha, Arsuz'un İncilerini AğırladıWeb
TV

Arsuz   A+a-

Okul Müdürü Bülent Keskin, Beden Eğitimi Öğretmeni ve takım antrenörü Cemil Dik'in de eşlik ettiği başarılı sporcuları Başkan Culha, 'Arsuz'un incileri hoşgeldiniz' diyerek karşıladı. 
 
"Başarımız tesadüf değil"
Hacıahmetli Muazzez - İsmail Çam Ortaokulu  Yıldız Kız Voleybol Takımı Antrenörü Cemil Dik, 6 yıldır şampiyonluğunu kimseye kaptırmadıklarını belirterek, "Okulumuz, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Okul Sporları  Yarışlarında Arsuz, İskenderun, Dörtyol, Payas, Erzin ve Belen ilçeleri birincisi olmuş, Hatay'da yapılan finallerde il ikincisi olmuştur.  Hatay'ı temsilen Yozgat'ta yapılan gurup yarışmalarında Kahramanmaraş ve Kırıkkale il birincilerini 3-0 ve 3-1'lik skorlarla yenmiş ancak Konya il birincisine 3-1 yenilerek Türkiye yarı finallerine katılmayı kıl payı kaybetmiştir. Bu nedenle moralimiz bozuk. Ama yinede büyük bir başarı  elde ettik. Tabii ki bu başarılar kolay elde edilmiyor. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ederim. Bölge şampiyonu olsaydık daha büyük bir başarı elde etmiş olacaktık" dedi.
 
"Arsuz'u en iyi şekilde tanıttık"
Hacıahmetli Muazzez - İsmail Çam Ortaokulu Müdürü Bülent Keskin ise 600 okulun katıldığı turnuvada ilk 109 okul arasına girmeyi başardıklarını ve Arsuz'u en iyi şekilde tanıttıklarını belirterek, ilçedeki kapalı spor salonu eksikliğine dikkat çekti. Elverişsiz hava şartları dolayısıyla sporcularının okul bahçesinde antrenman yapamadığını ifade eden Müdür Keskin, turnuvada yarıştıkları okulların kendilerinden çok fazla imkana sahip olduklarını ifade etti.
 
" Kapalı spor salonuna kavuşacağız"
Arsuz  Belediye Başkanı Nazım Culha da başarılarından dolayı sporcuları tebrik ederek, ilçenin sportif başarılarıyla her geçen gün daha da ön plana çıktığını söyledi.
Öğrencilere tek tek hedefleri ve gelecekle ilgili düşüncelerini de soran Başkan Nazım Culha, "Kız voleybol takımındaki sporcularımızın kendilerine güvenleri yüksek. Gelecek yıl şampiyon olacaklar gibi bakıyorlar bana.  Arsuz, 3 yıllık bir ilçe. İhtiyaçlarımız çok. Sporcu altyapımız var, ama sporcumuzun çalışacağı tesis eksiğimiz var. Dolayısıyla bunların hepsini yetkililere ilettik. Geçen haftalarda kaymakamımızla birlikte spor kulüpleriyle bir toplantı gerçekleştirdik, Gençlik ve Spor Bakanımızın ilçemizi ziyaretinde de  kapalı spor salonu talebimizi ilettik. Kısa süre içerisinde bu sorunlar  aşılacak diye düşünüyorum. Bir iki yıl içerisinde de bu şehir kapalı spor salonuna kavuşur" dedi.
 
 
Başkan Nazım Culha, Arsuz'un İncilerini Ağırladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet