Skip Navigation Links

Hatay Adeta Bir Spor Şehri Oldu!

Hbb Spor Kompleksi Ve Yaşam Merkezi Genç Sporcuları Evinde Konuk Ediyor

Hatay Adeta Bir Spor Şehri Oldu!

Gündem   A+a-

 
Hbb Spor Kompleksi Ve Yaşam Merkezi Genç Sporcuları Evinde Konuk Ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) çocukların ve gençlerin ruhsal, fiziksel ve ahlaki gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor.
Hizmete girdiği günden bu yana bölgesel, ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, Türkiye Okullar Arası Spor Federasyonu Bölge Şampiyonası Kız ve Erkek takımları ağırlıyor.
Toplamda 5 kız takımı ve 6 erkek takımın zorlu mücadelesine katkı sağlayarak ev sahipliği yapan HBB, hem öğrencilerin bireysel gelişimine katkı sunuyor hem de Türk sporu ve sporcusunun daha iyi yerlere gelmesi için olanakları arttırıyor.
Turnuva sonunda birinci gelen takım Türkiye yarı finaline çıkacak ve finale çıkan takımlar ise Türkiye Şampiyonası’nda şehirlerini temsil edecek.

“HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. LÜTFÜ SAVAŞ’IN KATKILARIYLA HATAY ADETA BİR SPOR ŞEHRİ HALİNE GELDİ”

Türkiye Basketbol Federasyonu Hatay Temsilcisi Banu Mursal, “Türkiye Okular Arası Spor Federasyonu 2-6 Mart tarihleri arasında kız ve erkek bölge şampiyonasına Hatay’da ev sahipliği yapıyoruz. Turnuva kız takımlarından yaklaşık 5 takım, erkek takımlarından da 6 takım takılmıştır. Turnuvalar yaklaşık 5 gün sürecek. Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve il temsilcisi olarak elimizden gelenin en iyini sunmak amacıyla takımlara destek oluyoruz. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katkılarıyla Hatay adeta bir spor şehri haline döndü. Başkanımız Hatay’a Türkiye’nin hiçbir ilinde olmayan bir tesis kazandırdı. Spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çok teşekkür ederim” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet