Skip Navigation Links

Samandağ’da Festival Hazırlıkları Tüm Hızıyla Sürüyor

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ilklere imza atarak,ilçenin bölgenin, kalkınmasına öncü çalışmaları Samandağ'ına , Hatay'a kazandırıyor.

Samandağ’da Festival Hazırlıkları Tüm Hızıyla Sürüyor

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ilklere imza atarak,Samandağ'ın ve  bölgenin, kalkınmasına öncü çalışmaları Samandağ'ına , Hatay'a kazandırıyor.
 
Samandağ Belediyesi ve Samandağ Kadın Dayanışma Derneği işbirliğiyle 12-13-14 Mart  tarihlerinde düzenlenecek olan 1 Ulusal İpek Baharı Festivalinin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Hz. Hızır ziyareti çevresinde bulunan alanda kurulacak olan ipek stantlarına yerli ve yabancı ipekçilerin yanı sıra Türkiye’nin dört bin yanından kurumlarında ilgi gösterdiği ifade edildi. Zakkum ve Kardeş Türküler Müzik gurubu, Moda tasarımcıları Bahar Korçan, Hüseyin Küçük’ün katılımlarıyla gerçekleştirilecek festivale akademisyenlerinde atölye çalışmalarıyla destek vereceği bildirildi. Festivalin ilk gününde Samandağ Belediyesi tarafından halka ücretsiz olarak  dağıtılacak sütlaç ile,etkinliklerle tarihe bir yolculuk yapılarak “Haririt adar”geleneğinin  canlandırılmasının amaçlandığı  ifade edildi. Bilimsel atölyelerle bu konuda yapılabilecek çalışmaların değerlendirilmesi, bu aladaki çalışmaların geleceği taşınmasının sağlanacağı ifade edildi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet