Skip Navigation Links

'Eğitime Her Zaman Destek Olacağız'

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

'Eğitime Her Zaman Destek Olacağız'

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
 
Yükseliş Koleji İdarecileri Suphi Karamanoğlu, Okul Müdürü Bülent Keske ve öğrenciler “Ben Başkan Olsaydım “Adlı proje kapsamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ettiler.
 
HER TÜRLÜ PROJEYE AÇIĞIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Gençlerimizin ve öğrencilerimizin eğitimli bir birey olarak yetişmeleri son derece önemli. Bizlerde belediye olarak her zaman eğitime destek olduk olmaya devam edeceğiz. Gençlerimize yönelik bir takım sosyal ve kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Bir ülke ancak eğitimli bireyler ile geleceğe hazırlanır. Bu projede çok önemli. Gençlerimiz çevresinde yaşanan gelişmelere karşı duyarlı olmalıdır. İskenderun’un her yönden kalkınması için gençlerimizin her türlü projesine fikrine açığız” dedi.
Yükseliş Koleji İdarecileri Suphi Karamanoğlu, Okul Müdürü Bülent Keske ise okul olarak birçok projeye imza attıklarını belirterek,” Öğrencilerimiz “Ben Başkan Olsaydım “Adlı proje kapsamında bir dergi hazırladılar. Bizlerde Başkan Beyi ziyaret ederek bu çalışmayı paylaşmak istedik. Öğrencilerimiz proje kapsamında fikirlerini önerilerini bu dergide topladılar. İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’ eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet