Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Pırıl pırıl bir İskenderun..

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü görevine getirildiği günden bu yana 'pırıl pırıl bir İskenderun' için çalışan Mehmet Reyhani, kapsamlı

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışma programı kapsamında önceki gün tepe mahallelerde temizlik çalışması yürüttü.

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü görevine getirildiği günden bu yana “pırıl pırıl bir İskenderun” için çalışan Mehmet Reyhani, kapsamlı temizlik çalışmalarında ekibi bizzat sevk ve idare ediyor.

“Aslan yattığı yerden belli olur” sözünü sıkça telaffuz eden Mehmet Reyhani, İskenderun’un insanlarının ve doğa güzelliklerinin kirli bir çevreyi hak etmediğine vurgu yapan Reyhani, İskenderun’da girilmedik sokak bırakmadan temizlik çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerine vurgu yaptı.
Ekiplerin çalışma alanını ise E-91 karayolu oluşturdu. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 35 kişilik ekiple önceki gün Yıldırımtepe, Buluttepe, Esentepe, Gültepe, Kocatepe mahallelerinde çalıştı, girilmedik ara sokak ve cadde bırakmadı. Çalışmalar feyezan kanalı çevresi ile son buldu. Ekiplerin ikinci durağı ise dün E-91karayoluydu. E-91’in İsmet İnönü Meydanı ile Liman B kapısı arasında refuj kenarı detaylı bir şekilde temizlendi. Çevre mahalle sakinlerinin, 20 yıldır böyle bir temizlik görmediğini belirterek, belediye ekiplerine yürekten teşekkür ettiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar