Skip Navigation Links

Mikrop Yuvasına Dönen Tesise Vatandaş Tepkili!

Etrafa yayılan pis kokuların yanında, kaderine terk edilen tesisin görüntüsü birçok vatandaşın tepkisine yol açtı.

Mikrop Yuvasına Dönen Tesise Vatandaş Tepkili!Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi’ne ait olan sahil kısmında bulunan vatandaşlar kullanımı için geçmiş dönem belediye başkanı Dr. Yusuf Civelek tarafından açılan WC’lerin pisliği ve bakımsızlığı vatandaşların da tepkisini çekiyor. Etrafa yayılan pis kokuların yanında, kaderine terk edilen tesisin görüntüsü birçok vatandaşın tepkisine yol açtı. 
 
Haber merkezimize gelen yoğun telefonlar nedeniyle bizlerde bir haberci olarak manzarayı kendi gözlerimizle gördük. Vatandaşların kullanımı açılan tesisin kaderine terk edilmiş hali, elektriğinin ve suyunun dahi olmayışı, bakımsız, tuvaletlerin ise pis olduğu objektiflerimize de böyle yansıdı.
 
Sahilde bulunan tesisin hemen yanında, parkta ailelerin vakit geçirdiği, spor yaptığı, çocukların oynadığı alanın hemen yanında bulunan bu tesis vatandaşlara da kolaylık olsun ihtiyaçları giderilsin diye yapılmışken, şimdilerde ise bırakın içine girmeyi, yanından bile geçmeniz mümkün değil. 
 
Oldukça yoğun kokunun da bulunduğu alanda, içler acısı bir şekilde bakımsız olan tesisin kaderine terk edilmesine vatandaşlar tepki gösterirken, “Yapılan hizmetler neden bir bir yok oluyor. Burada parkta çocuklarımız oyun oynuyor, bizlerde spor yapıyoruz. İhtiyacımız olduğunda bu tesisleri kullanıyorduk. Ama şimdilerde yanına bile yaklaşamıyoruz. Mikrop yuvasına dönmüş durumda. Yapılan bir tesisin bile bakımı yapılmıyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.  
 
 
Mikrop Yuvasına Dönen Tesise Vatandaş Tepkili! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet