Skip Navigation Links

Hatay'ın Melekleri Potaya Bir İmza Daha Attı

Charalampos Karakatsounis, Aleksander Pavlov, Pavel Fuska hakemlerin yönettiği maçı, Hatay’ın Melekleri 69-51 başarıyla tamamladı.

Hatay'ın Melekleri Potaya Bir İmza Daha AttıWeb
TV

Spor   A+a-

 2016-2017 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde etkili oyunuyla üstün bir başarıya imza atarak Euroleague’de mücadele etmeye hak kazanan HBB Kadınlar Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonluğu için on ikinci haftada Fransa temsilcisi TANGO Bourges Basket takımı ile karşılaştı. 
 
Charalampos Karakatsounis,  Aleksander Pavlov, Pavel Fuska hakemlerin yönettiği maçı, Hatay’ın Melekleri 69-51 başarıyla tamamladı. 
 
Antakya Kapalı Spor  Salonunda gerçekleşen zorlu mücadeleyi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, HBB Spor Kulubü Başkanı Serdar Güven, HBB Daire Başkanları, Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak ve çok sayıda taraftar ilgiyle takip etti.

MELEKLER, FIBA AVRUPA KUPASI'NDA MÜCADELELERİNE DEVAM EDECEK

Maçın ilk dakikalarından itibaren rakibi karşısında zorlu mücadele sergileyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ilk periyodu 19-20 geride tamamladı.
 
İkinci çeyreğe iyi başlayan Hatay’ın Melekleri, oyun hakimiyetini elinde tutarak rakibine sayı şansı tanımadı ve soyunma odasına 33-32 önde gitti.
İkinci yarının ilk çeyreğinde pota altında sayı üretmekte zorlanan Hatay'ın melekleri rakibinin atışlarını durdurmayı başararak 47-44 üstünlük kazandı. 
Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu'nda Hatay’ı gururla temsil eden Melekler, Fransız temsilcisi Bourges Basket'i son çeyrekte başarılı bir mücadele sergileyerek rakibini 69-51 yendi.
Hatay’ın melekleri sergilediği üstün başarının ardından ligdeki puanını 21'e çıkardı. Perfumerias Avenida (İspanya) ve Bourges Basket ile aynı puana sahip olan Hatay Büyükşehir Belediyespor, üçlü averajda grubu 5. sırada tamamlayarak, Avrupa Ligi'ne veda etti. Melekler, FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele ederek Hatay’ı temsil etmeyi sürdürecek.

BAŞKAN SAVAŞ’TAN MELEKLERE BAŞARI TEBRİĞİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ı Türkiye ve Avrupa’da gururla temsil eden HBB Kadın Basketbol Takımına zorlu geçen mücadele sonrasında başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Savaş; Euroleague’de sergilediğiniz performansınızdan dolayı tebrik ediyorum. Bugünde çok güzel oynadınız. Formdasınız ancak biraz daha dikkatli davranarak çok güzel başarıları kazanabilirsiniz.” diyerek hafta sonu İzmir’de mücadele edecek olan Hatay’ın meleklerine başarılar diledi. 
Başkan Savaş, iyi dileklerinin ardından Hatay’ın Melekleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
Hatay'ın Melekleri Potaya Bir İmza Daha Attı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet