Skip Navigation Links

Bu Kadarı Da Olmaz Artık !!!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir vatandaşın cep telefonu ile görüntüleyerek haber merkezimize ilettiği bu kamyon

Bu Kadarı Da Olmaz Artık !!!

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir vatandaşın cep telefonu ile görüntüleyerek haber merkezimize ilettiği bu kamyon, boş kartonları tehlikeli bir şekilde yüklemiş yoğun trafikte ilerliyor.

İskenderun’da üst geçit yönünden trafiğin en yoğun olduğu Pac Meydanı kavşağına doğru ilerleyen kamyon sürücülerin dehşete kapılmasına neden oldu. Yükün araçlardan birinin üzerine devrilmemesi veya yola savrulmaması ise büyük bir şans. Fotoğrafı çekerek haber merkezimize gönderen vatandaşın ifadesine göre ise kamyonun üstündeki yük tehlikeli yükseklikte olduğu için sallanıyordu.
Tehlikeli bir şekilde seyrettiği fotoğraf karesine yansıyan kamyonun yükünün hafif kartonlardan oluşması ise olası bir zincirleme trafik kazasına veya felakete neden olabilir.

 Yükün gelişi güzel yüklenmesi nedeniyle de aracın plakası da okunmuyor.
Kamyonun bir kazaya karışması halinde ise trafik keşmekeşine davetiye çıkarıyor.
Herhangi bir önlem alınmadığı, yükün gelişi güzel yüklendiği anlaşılan fotoğraf karesinde, sürücüler kamyona yakın durmaktan çekiniyor. Bu fotoğraf karesi ise bir diğer konu olan, bu kamyonun şehir içi trafiğine girerken bir trafik polisinin veya Mobese sistemine yakalanmamış olması oldukça düşündürücü. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet