Skip Navigation Links

'Sağlık Yeteneği Yönetmeliği İle İlgili Eğitim'

Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından 16-17-20 Şubat 2017 tarihleri arasında;

'Sağlık Yeteneği Yönetmeliği İle İlgili Eğitim'

Gündem   A+a-

 
Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından 16-17-20 Şubat 2017 tarihleri arasında; Birliğimizin toplantı salonu ile Hatay Devlet Hastanesi toplantı Salonunda Sağlık Yeteneği Yönetmeliği ile ilgili eğitim verildi. Eğitime Sağlık Kurulu Raporu vermekle yükümlü olan hastanelerde görevli yetkililer katıldı. Üç gün süren, Sağlık Yeteneği Yönetmeliği Eğitimi programı başarı ile gerçekleştirildi
Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının ilgiyle takip ettiği eğitim; iki aşamada gerçekleştirildi. Birincisi Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı salonunda diğeri ise İskenderun Devlet Hastanesi Konferans salonunda yapıldı.  Her iki eğitime toplam 125 Uzman Hekim katılım gösterdi.
 
Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Sebahattin YILMAZ; Hatay’da görevli tüm sağlık çalışanlarına uygulamanın daha yakından tanıtılması, hızlı ve sağlıklı bir şekilde uygulamanın yürütülmesini sağlamak amacıyla “Sağlık Yeteneği” eğitiminin verildiğini, Eğitimin İskenderun Devlet Hastanesinde görevli Kardiyoloji Uzmanı Nihat CANBOLAT ve İç Hastalıları Uzmanı Osman Gökhan YILDIRIM tarafından gerçekleştirildiğinibelirtti ve Eğitimde emeği geçen tüm personele  ve katılımcılara teşekkür ederim.Dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet