Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş'ın İstişare Toplantıları Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ilçelerde faaliyet gösteren derneklere ziyaret gerçekleştirerek

Başkan Savaş'ın İstişare Toplantıları Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ilçelerde faaliyet gösteren derneklere ziyaret gerçekleştirerek yöneticileriyle istişare toplantılarına devam ediyor.
Ziyaretleri kapsamında Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Kırıkhan Kültür Derneği’ni ziyaret eden Başkan Savaş, Dernek Başkanı Hacı Veli Kılıçoğlu ve yönetimi ile bir araya geldi.
 
DERNEK ÇALIŞMALARI VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA YÖN BULMALI
 
Kırıkhan ilçesinde faaliyet gösteren Kırıkhan Kültür Derneğine ziyaret gerçekleştiren Başkan Savaş, derneğin amaç ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bölge halkının taleplerine hızlı cevap verilmesi gerektiğine vurgu yapan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “Yöneticilerin yegane görevi, vatandaşların sorunlarına kulak vererek çözüm çalışmaları gerçekleştirmektir. Halkımızın yaşam kalitesini iyileştirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda, dernekler köprü görevi üstlenerek büyük rol oynuyor. Vatandaşların huzuru ve güveni için çalışmalar gerçekleştiren dernek yönetimi ve başkanlarımızın her daim arkasında durduğumuzu da açık yüreklilikle belirtmek isterim.” İfadelerinde bulundu.
 
BAŞKAN SAVAŞ “İLÇEDEKİ AMATÖR SPORCULARIN BAŞARILI OLMASINI SAĞLAYACAĞIZ”
 
Spora ve sporcuya verdiği değerle bilinen Başkan Savaş, ilçe spor kulüpleri hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu. Hatay’ı gururla temsil eden başta Kadın Basketbol takımı, voleybol takımı ve diğer takımlardan söz eden Başkan Savaş, “Hatay’ın spor şehri olarak anılması adına tüm takımlarımıza destekte bulunuyoruz. İlçelerdeki amatör takımlarında azim ve çalışmalarıyla üstün başarılar elde edeceğine inancımız sonsuz. Bu nedenle ilçedeki amatör sporcuların başarılı olmasını kolluk görevi yapan dernek kuruluşlarıyla beraber sağlayacağız.”dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar