Skip Navigation Links

Yıllardır Çekilen Çileye HATSU Son Verdi

HATSU, Samandağ ilçesine bağlı 4 mahallenin içmesuyu problemine son vermek için hayata geçirdiği projede çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Yıllardır Çekilen Çileye HATSU Son VerdiWeb
TV

Gündem   A+a-

Tekebaşı Grup İçmesuyu İnşaatı Projesi kapsamında Kuşalanı Mahallesi’ne inşa edilen içmesuyu deposundan su dağıtımı gerçekleştirilmesi için içmesuyu hattının döşendiğini belirten aktaran Genel Müdürlük, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Kuşalanı, Koyunoğlu, Mızraklı ve Yeşilköy mahallelerinin içmesuyu probleminin çözüme kavuşacağını müjdeledi.
 
Çalışma kapsamında toplamda 3 bin metre döşenecek hattın 2 bin metresinin çekildiğini ve boruların 300 ile 400’lük ebatlardan oluştuğu bilgisini veren İdare, mahallelere temiz, sağlıklı ve güçlü suyun iletileceğini vurgulayarak, Koyunoğlu ve Yeşilköy arasında 2 ekibin eş zamanlı olarak yürüttüğü çalışmada 2 kepçe ve 6 personelin görev yaptığını açıkladı.
 
Hatay genelinde eskimiş, sık sık arıza veren ve deforme olan boruları yenileme çalışmalarının sürdüğüne dikkat çeken HATSU, döşenen basınca dayanıklı boruların dış etkenlerden zarar görmemesi için yataklama ve gömlekleme şartnamesine göre yerleştirildiğini vurguladı.
 
 
Yıllardır Çekilen Çileye HATSU Son Verdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet