Skip Navigation Links

Mezarlık Temizleme Çalışmaları Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlık Hizmetleri ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğü

Mezarlık Temizleme Çalışmaları Sürüyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlık Hizmetleri ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mezarlık temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

ÇEKMECE MAHALLE MEZARLIĞI’NDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Defne ilçesine bağlı Çekmece Mahalle Mezarlığının temizlenmesi için vatandaşlardan gelen talep üzerine harekete geçen HBB ekipleri, mezarlıklarda biten yabani otların biçilmesi, ağaç budama işlemleri ve düzenleme çalışmaları gibi nitelikli hizmetlere devam ediyor.

HBB ekipleri uzun yıllar boyunca bakımsız bırakılan il genelindeki mezarlıklarda ortaya koyduğu nitelikli çalışmalarla ebediyete intikal eden yakınlarını ziyaret etmeye gelen vatandaşların manevi duygularını yerine getirmelerine engel teşkil edecek durumları ortadan kaldırıyor.

ÇALIŞMALAR, İL GENELİNDE DEVAM EDECEK

HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Hatay’ın 15 ilçesinde her mahalle mezarlığında bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları yapılarak bakımsız mezarlık bırakılmaması noktasında çaba sarf edildiği kaydedildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet