Skip Navigation Links

Akademik Ve İdari Personele Oryantasyon Toplantısı

2016-2017 Döneminde Erasmus+ Programından Faydalanacak Akademik ve İdari Personele Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

Akademik Ve İdari Personele Oryantasyon Toplantısı

Eğitim   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü Konferans Salonu’nda 16 Şubat 2017 Perşembe günü 2016–2017 döneminde Erasmus+ Programı ile yurtdışına gönderilecek personel için oryantasyon toplantısı yapıldı. Seminerde Erasmus Kurum Koordinatörü Okt. Ömer Faruk Kadan, personelin gitmeden önce, yurtdışındayken ve döndükten sonra yapması gereken işlemlerle ilgili bilgi sundu. 
 
Programa Uluslararası İlişkiler Birim Koordinatörü Prof. Dr. Cengiz Yıldız da katılarak kısa bir konuşma yaptı. Prof. Dr. Yıldız,  uluslararası bir üniversite olmanın önemini vurgulayarak, yurt dışına gidecek olan akademik ve idari personelin dil becerilerini geliştirerek gitmesi gerektiğini ifade etti. Üniversite yönetiminin de talebinin bu yönde olduğunu belirten Prof. Dr. Yıldız, bunu sağlayabilmek amacıyla yurt dışına gidecek olan personele bir aylık İngilizce konuşma ve sunum kursunun ücretsiz olarak sunulacağını dile getirdi. 
 
Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ)’nde Erasmus Programı çerçevesinde 2016-2017 döneminde farklı akademik ve idari birimden 15 ders verme ve 11 eğitim alma faaliyeti olmak üzere toplam 26 personel Avrupa üniversitelerine gönderilecek.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet