Skip Navigation Links

Yakaladığımız fırsatı lehimize çevirelim..

Genel Kurulunu tamamlayan İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetimi, Recep Atakaş'ın başkanlığında yeni kabinede Adalet Bakanlığı görevine ge

Kültür Sanat   A+a-

Başkan Recep Atakaş, Yönetim Kurulu üyeleri Vefik Çelik, Mustafa Baştuğ, Mehmet Akıncı, Mehmet Yıldırım, Sezai Boncuk, Ali Zontur, üyeler Yaşar Diken, Adnan Çalışkan, Ali Dündar Çetin, İSGİAD Başkanı Gökhan Gökten ve işadamı Mustafa Zontur’u büyük bir samimiyetle makamında kabul eden Adalet Bakanı Sadullah Ergin, “Bölgemizin her türlü sorununun çözümü için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Sizler iletin, önerilerinizi sunun, bizler de gereğinin yapılması için var gücümüzle çalışalım. Yakaladığımız fırsatı lehimize işleyecek şekilde değerlendirelim” dedi.

Genel Kurulunu tamamlayan İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetimi, Recep Atakaş’ın başkanlığında yeni kabinede Adalet Bakanlığı görevine getirilen Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’i ziyaret etti.
13 yıl aradan sonra Hatay’ın 5. Bakanı olarak görev verilen Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e nezaket ziyaretinde bulunan İSSİAD yönetimi kentin ve işdünyasının sorunlarını ilettiler. Başkan Recep Atakaş, Yönetim Kurulu üyeleri Vefik Çelik, Mustafa Baştuğ, Mehmet Akıncı, Mehmet Yıldırım, Sezai Boncuk, Ali Zontur, üyeler Yaşar Diken, Adnan Çalışkan, Ali Dündar Çetin, İSGİAD Başkanı Gökhan Gökten ve işadamı Mustafa Zontur’u büyük bir samimiyetle makamında kabul eden Adalet Bakanı Sadullah Ergin, “Bölgemizin her türlü sorununun çözümü için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Sizler iletin, önerilerinizi sunun, bizlerde gereğinin yapılması için var gücümüzle çalışalım. Yakaladığımız fırsatı lehimize işleyecek şekilde değerlendirelim” dedi.
Adalet Bakanı Ergin, bölgedeki özellikle krize rağmen yatırımları sürdüren Başta Atakaş Grubu olmak üzere tüm kuruluşları kutladığını belirterek, konuşmalarını şöyle sürdürdü:
“ Yaşanan Küresel krize rağmen istihdam yaratmak, ülkenin dış ticaret açığını kapatmaya yönelik yapılan büyük yatırımların devam ettirilmesi bizlerin gurur kaynağıdır. Öncelikle yatırımcıları kutluyor ve yanlarında olduğumuzu yinelemek istiyorum. Onların tıkandıkları noktaların açılması, önlerindeki engellerin kaldırılması için her zaman yanlarında olacağımın bilinmesini isterim. İlimiz için gerekli olan Devlet yatırımlarının kimisinin başlaması, kimisinin devamı ve kimisinin de tamamlanması için gerekeni yapıyoruz. Yıllardır sürünceme de kalan Arsuz yolu, Adalet Sarayı bunlardan bazıları. Şimdi bunların yapımı bitiriliyor. Artık yeni projelere, sorunların ortadan kalmasına çalışıyoruz. Sizler önerilerinizi getirin, bizler gerekeni yapalım.”
İSSİAD Başkanı Recep Atakaş ise, “Her konuda sizlerin yanınızdayız. Hatay’dan bir Milletvekilimizin Hükümetin içerisinde olması bizleri çok memnun etti. Sorunların ancak elbirliğiyle çözüleceğine inanlardanız. Zaman zaman düzenlemeyi planladığımız toplantılarda sizlere bölgesel sorunları ve çözüm önerilerimizi ileteceğiz. Bu noktada bizlerde hür türlü görevi üstlenmeye hazırız” diye konuştu.
Sıcak ve sohbet ortamında geçen ziyaretin sonunda Bakan Ergin, konuklarını uğurlarken, hatıra fotoğrafı da çektirildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet