Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye’nin En Büyük Şirketi Tosçelik

Tosçelik, 'Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması Ödül Töreni'nde, ‘Türkiye’nin en büyük şirketi’ ünvanıyla bir ödül daha aldı;

Türkiye’nin En Büyük Şirketi Tosçelik

Ekonomi   A+a-

 Ekonomist Dergisi ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen 13’üncü 'Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması Ödül Töreni', The Ritz-Carlton’da düzenlendi. 
 

TÜRKİYE’NİN GURURU

Türkiye'nin global demir çelik devi Tosyalı Holding'in amiral gemisi Tosçelik, elde ettiği başarılarla parmakla gösteriliyor. "Türkiye'nin en büyük şirketi" ünvanıyla Tosçelik adına, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı'ya ödülünü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü takdim etti. 
 
Şerif Tosyalı, "Türkiye’nin ekonomik gücüne katmadeğer katabiliyorsak, ne mutlu bize. Gururluyuz, mutluyuz! Yatırımlara devam edeceğiz" sözünü veririrken, Bakan Özlü ise, "Anadolu şirketleri artık ülkemizin ekonomik verilerini doğrudan yukarılara taşıyan, ihracata katkı sunan şirketler haline geldi. Dünya ile rekabet edebilecek ürünleri üreterek bu uluslararası rekabetten geri durmuyor, ülkemizin ekonomik büyümesinde yadsınamayacak bir önem taşıyorlar. Görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz ki, Anadolu şirketlerimiz artık üretim güçleriyle elde ettikleri başarıların yanı sıra marka değerleri için de önemli çalışmalar gerçekleştirerek başarılar elde ediyor, global trendleri yakından takip ediyorlar” diye konuştu.

BÜYÜK MUTLULUK

Bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen “Anadolu 500 Ödülleri” 17 Şubat Cuma günü düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Ekonomist Dergisi ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması Ödül Töreni’nde Anadolu’nun en büyük 5 şirketi sırasıyla, Tosçelik Profil, Tiryaki Agro Gıda Sanayi, Yıldız Entegre Ağaç Sanayi, ETİ Gıda ve Sarkuysan Elektrolitik Sanayi oldu. TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, 13 yıldır Anadolu 500 araştırmasına destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar