Skip Navigation Links

Gönül Hanım Ev Yemekleri ve Döner Salonu Hizmete Açıldı!

Gönül Hanım Ev Yemekleri ve Döner salonu İskenderun halkının hizmetine girdi.

Gönül Hanım Ev Yemekleri ve Döner Salonu Hizmete Açıldı!Web
TV

Ekonomi   A+a-

Bir müesseseye kadın eli değmeli sözünün en güzel bir şekilde anlam ifade ettiği ‘Gönü Hanım Ev Yemekleri’nin işletmeciliğini Samara Gökmeydan ile Gönül Çalış yapıyor. Gönül Hanım Ev Yemekleri ve Döner salonunun lezzetli yemeklerin adresi olarak görüleceğe benziyor.
 
Muradiye Mahallesi Sanayi Sitesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi NO: 130’da açılışı gerçekleşen Gönül Hanım Ev Yemekleri&Döner salonu açılış programına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İş adamı Doğan Erten, İşletmeciler Samara Gökmeydan, Gönül Çalış’ın ailesi, yakın dostları ile birçok davetli katıldı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil gerçekleştirdi. 
 
Açılışı gerçekleştiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: “Böyle güzel bir mekanı açan değerli işletme sahiplerine teşekkür ederim. Kentimizde her geçen gün şık ve güzel mekanların açıldığını görmek bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Allah hayırlı ve bol kazançlı işler nasip etsin” dedi.
 
İşletmeciler Samara Gökmeydan ile Gönül Çalış: “Bizleri bu gün yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler. Evinizdeki damak tadını artık bizim firmamızda bulabilirsiniz. Hatay yöresine ait tüm lezzetleri, sulu yemek çeşitleri gibi birçok damak tadınıza uygun zengin menü çeşitlerimizle tüm müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.
 
Açılışın ardından davetliler yemekler ikram edildi.  Yemeklerin çok güzel olduğunu ifade eden davetliler, işletmecilere hayırlı işler ve bol kazançlar dilediler.
 
Gönül Hanım Ev Yemekleri ve Döner salonu Gökmeydan Hafriyat Ltd. Şti. Kuruluşudur. Ev ve İş yerlerine servis yapılır.
 
 
 
 
 
 
Gönül Hanım Ev Yemekleri ve Döner Salonu Hizmete Açıldı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet