Skip Navigation Links

HBB’den Eğitime ve Spora Tam Destek

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Antakya ilçesindeki Hürriyet İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencilerine forma hediye etti.

HBB’den Eğitime ve Spora Tam DestekWeb
TV

Eğitim   A+a-

Sportif faaliyetlere, eğitime verdiği destek ve sunduğu teşvikler doğrultusunda geleceğin sporcularının yetişmesi amacıyla il genelinde çalışmalar gerçekleştiren Başkan Savaş talimatları ile hareket eden HBB yetkilileri, il genelinde çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor.
 
 Hürriyet İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencilerin eksikliklerini gidermek amacıyla kollarını sıvayan HBB yetkilileri, öğrencilere forma dağıtarak gerçekleştirecekleri müsabakalarda başarılar diledi.

OKUL MÜDÜRÜ VE ÖĞRETMENLERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR 

Hürriyet İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Gökşen, “Okulumuzdaki öğrencilerimizin sportif faaliyetlere katıldıkları zaman forma eksiklikleri vardı. Taleplerimiz doğrultusunda bizleri kırmayan, eksikliklerimizi gideren spora ve eğitime verdiği desteklerden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çok teşekkür ederim” dedi.
 
Ayrıca okulun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Gül Yılmaz ve Özel Eğitim Öğretmeni Çetin İzgi, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek Başkan Savaş’a teşekkür etti.
 
 
HBB’den Eğitime ve Spora Tam Destek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet