Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Referandum Vatan Meselesi!

Chp Lideri İl Ve İlçe Başkanlarını Ankara’da Topladı

Referandum Vatan Meselesi!

Gündem   A+a-

 
 
 
Chp Lideri İl Ve İlçe Başkanlarını Ankara’da Topladı
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yapılacak referandum öncesinde partisinin il ve ilçe başkanlarını Ankara’da topladı; "her eve gidilecek" talimatı verdi... Kılıçdaroğlu; "Bu iş parti meselesi değil, vatan meselesi" uyarısında da bulundu...

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, 15 ilçe başkanı, gençlik ve kadın kolları İl başkanı ile Ankara’da tam kadro yerini aldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Güzelmansur;

"Bugün burada genel başkanımızın talimatı ile hazır bulunduk, genel başkanımızın açıklamalarını dinledik. Genel başkanımızın da dile getirdiği gibi mesele artık vatan meselesi, mesele ülkemizin, mesele halkımızın meselesi. Bizlerde bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık. Biz artık kendimiz için değil çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmalıyız. Halkımıza bu süreçte anayasa değişikliğindeki maddelerin neler götürdüğünü tek tek anlatacağız. İlimizde en az yüzde 70 hayır oyu hedefliyoruz. Biliyoruz ki Hatay halkı cumhuriyet değerlerini ve demokrasiyi yok sayan ileride halkı kutuplaştıracak bu sistemi asla kabul etmeyecek oyunu hayırdan yana kullanacaktır.  "
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş