Skip Navigation Links

Hatay’ın Meleklerinden Üstün Başarı

Zorlu mücadelenin yaşandığı maçta gülen taraf Hatay oldu

Hatay’ın Meleklerinden Üstün BaşarıWeb
TV

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımının mücadele ettiği Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 5 Şubat Pazar günü 2016-2017 sezonu 2’inci devresinde 16’ıncı hafta maçında İstanbul Üniversitesi ile Antakya Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.
Gerçekleştirilen müsabakaya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof.Dr.Nazan Savaş, HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven ve eşi, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Sait Günal, HBB kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Gökhan Yıldırım, HATSU İnsan Kaynakları Şube Müdürü Metin Savaş ve vatandaşlar katılım gösterdi.
ZORLU MÜCADELENİN YAŞANDIĞI MAÇTA GÜLEN TARAF HATAY OLDU 
Maçın ilk çeyreğinde etkili oyun ortaya koyan İstanbul Üniversitesi, ilk çeyreği 11-12 önde tamamladı İkinci çeyreğe daha hızlı başlayan ve kıyasıya mücadele eden Hatay’ın Melekleri, rakibinin hatalarını değerlendirerek soyunma odasına 31-29 önde girdi
Taraftarının desteğini de yanına alarak üçüncü periyotta daha güçlü savunma yapan Hatay’ın Melekleri, maçın üçüncü çeyreğini de 48-42 önde kapattı. Maçın son çeyreğinde hata yapmayan Hatay’ın Melekleri zorlu mücadeleyi 66-52 kazanarak Hataylılara muhteşem bir sevinç yaşattı.
 
 
Hatay’ın Meleklerinden Üstün Başarı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet