Skip Navigation Links

İGEV Gençlerinden Vatan Sevgisi Mesajları!

İGEV’in gençleri,geleneksel hale getirdikleri sosyal etkinliklere bir yenisini daha eklediler.

İGEV Gençlerinden Vatan Sevgisi Mesajları!Web
TV

Eğitim   A+a-

İskenderun Güney Eğitim Vakfı ( İGEV)’in gençleri, geleneksel hale getirdikleri sosyal etkinliklere bir yenisi ekleyerek birlik, beraberlik ve Vatan sevgisine dair mesajlarını yinelediler. Üniversitelerin ara tatil dönemi münasebetiyle tatillerini baba evinde geçirmekte olan İGEV’in burslu öğrencileri bir araya gelerek “Atatürk ve Vatan Sevgisi” temalı bir etkinlik gerçekleştirdiler. Müzik, şiir ve öykülerle toplumsal yaşama dair sosyal içerikli mesajların paylaşıldığı etkinliğe İGEV yönetim kurulu üyeleri ile öğrencilerin velileri ve arkadaşları katıldılar.   
 
Eğitime verdiği destek veüniversiteli gençlere sağladığı burs imkânıylatoplumun beğeni ve güvenine mazhar olanİGEV’in konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte üniversiteli gençler, kendilerini izlemeye gelen arkadaşları ve aileleri ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve şehitleri saygı duruşuyla andıktan sonra İstiklal Marşı’nı okuyarak programa başladılar. Etkinliğin devamında gençler, seslendirdikleri Atatürk, Cumhuriyet ve Vatan sevgisine dair şiirlerle birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik temalı öykülerle izleyenlerin gönüllerini fethettiler.
 
Kürsüye tek tek çıkan öğrenciler tarafından izleyenlerin karşısında okunan şiirler ve öykülerin ardından gençler, salonda bulunan izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
 
İGEV dönem başkanı Şefik Uyar, etkinlik başlarken kürsüye çıkarak kısa bir konuşma yaptı. Konukları selamlayan başkan Uyar, konuşmasında; “Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, çağdaş, laik, Atatürkçü, aydın bir gençlik yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuş olan vakfımıza destek veren tüm eğitim gönüllülerimize saygı ve şükranlarımızı iletiyoruz. İGEV yönetimi olarak öğrencilerimizle ve başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu etkinlikler sayesinde hem öğrencilerimiz birlikte dayanışma ruhu içinde bir araya geliyorlar hem de sosyal konulara duyarlılıklarını sergileyerek toplumsal dayanışma bağlarımızın güçlenmesine katkıda bulunuyorlar. Emeği geçen gençlerimize teşekkür ediyorum ve onları ayakta alkışlıyorum” dedi. 
 
Etkinliğin sonunda İGEV yönetim kurulu üyeleri ve veliler, sunumu gerçekleştiren öğrencileri ayrı ayrı tebrik ettiler.  Geleneksel hale getirilen etkinlik, önceki yıllarda olduğu gibi konuklaraçay ve baklava ikramının ardından sona erdi. 
 
 
 
 
İGEV Gençlerinden Vatan Sevgisi Mesajları! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet