Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İsdemir’e 'Enerji Verimliliği' Ödülü

İskenderun Demir ve Çelik A.Ş.'nin Tepe Basıncı Türbini ile Elektrik Üretimi Projesi, Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda birinci oldu.

İsdemir’e 'Enerji Verimliliği' Ödülü

Ekonomi   A+a-

İskenderun Demir ve Çelik A.Ş.'nin 3 ve 4 No'lu Yüksek Fırınlarda Tepe Basıncı Türbini ile Elektrik Üretimi Projesi, Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda birinci oldu.
Entegre yassı çelik üreticisi olan İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. (İsdemir), Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda (SENVER), Sanayide Enerji Verimliliğin Artırılması Projeleri (SEVAP-3) kategorisinde birinciliğe layık görüldü. 
2006 yılından bu yana OYAK bünyesinde hizmet veren ve 2016 yılında üretimde 5 milyon tonu geçerek önemli bir başarıya imza atan İsdemir, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü. Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü himayesinde gerçekleştirilen Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda (SENVER) İsdemir, "3 ve 4 No'lu Yüksek Fırınlarda Tepe Basıncı Türbini ile Elektrik Üretimi Projesi"yle Sanayide Enerji Verimliliğinin Artırılması Projeleri (SEVAP-3) kategorisinde birincilik ödülünü almaya hak kazandı.
Endüstriyel işletmelerin uyguladığı enerji verimli ve çevreye duyarlı projelerin ve teknolojilerin ortaya çıkarılması, tanıtılması ve yaygınlaştırılması, enerji verimliliği konusunda yeni ve benzer çalışmaların teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen ödüllerde İsdemir, "Sanayide Enerji Verimliliğinin Artırılması Projeleri" kategorisinde bugüne kadar altı birincilik, bir ikincilik, bir üçüncülük ve iki Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar