Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırıkhan’da Kanal Problemleri Bertaraf Ediliyor

HATSU, kent genlinde yeni yapılan yerleşim alanlarına kanalizasyon hattı döşeyerek altyapı ihtiyacının karşılandığını aktardı.

Kırıkhan’da Kanal Problemleri Bertaraf Ediliyor

Kırıkhan   A+a-

Yeni yerleşim yerlerine kanal hattı döşemenin yanı sıra kanalizasyon hattı olmayan ve hattın deforme olduğu noktalarda da kanal çalışmalarının yürütüldüğünü aktaran Genel Müdürlük, Kırıkhan ilçesine bağlı Çankaya Mahallesi 610 no’lu Sokak’ta yapılan yeni meskenlere 200’lük Koruge borularla 350 metre kanalizasyon hattı döşendiğini belirtti.
 
Kanal hattının döşenmesiyle birlikte altyapı eksikliğinin giderildiğini ve vatandaşların atıksu gideri yönünden sıkıntı yaşamayacağını kaydeden İdare, sağlıklı çevre ve yaşam alanı sağlamak amacıyla kanal eksiklerini tamamlayarak kötü kokular ile çevre kirliğinin önüne geçildiğine vurgu yaptı.
 
HATSU ayrıca, Cumhuriyet Mahallesi 317 no’lu sokakta tıkanmış vaziyette olan ana muayene bacalarını temizleyerek de taşma ve kötü kokuların engellendiğini aktararak, sıkıntıların bertaraf edildiği söz konusu çalışmalar 2 kepçe, 1 kanal açma aracı, 1 kamyon ve 7 personelin görev yaptığını açıkladı.
 
    
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş