Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş’ın Taziye Mesajı

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 14 Ocak Cumartesi günü Bitlis’te teröristlerle çıkan çatışmada

Başkan Savaş’ın Taziye Mesajı

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 14 Ocak Cumartesi günü Bitlis’te teröristlerle çıkan çatışmada, aralarında Hassalı hemşehrisi 36 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Veysel Şirin’in de bulunduğu kahraman şehitler için taziye mesajı yayımladı.
 
Yayımladığı mesajında aldığı şehit haberiyle derinden sarsıldığını belirten Başkan Savaş, “12 Ocak’ta başlatılan Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma operasyonu sırasında meydana gelen acı haberi derin üzüntü içinde karşıladım. Terörün kalleş ve çirkin yüzü kendini bir kez daha alçakça gösterdi. Cennet vatanımızın topraklarına sahip olmak isteyen gözü dönmüş terörist ve işbirlikçikleri emellerine asla ulaşmayacaklar. Millet olarak yaşadığımız bu zor günlerde vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin ayrılmaz birlikteliği için canını feda eden kahraman mehmetçiklerimizin emanetine sahip çıkacağız. kahraman şehit mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş