Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş, Mahalle Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, büyük bir sadakatla bağlı olduğu Hatay halkının ihtiyaçlarını ilk ağızdan duymak

Başkan Savaş, Mahalle Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, büyük bir sadakatla bağlı olduğu Hatay halkının ihtiyaçlarını ilk ağızdan duymak ve çözüm odaklı fikirler üretmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine gün geçtikçe yenisi ekliyor. Yoğun iş temposuyla ilin ihtiyaçlarını gidermek, halkına en iyi hizmeti sunmak amacıyla ter döken Başkan Savaş Defne ilçesine bağlı Yeşilpınar ve Gümüşgöze mahallelerini ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleştirilen bu ziyaretlerde CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç de hazır bulundu.  
 
BAŞKAN SAVAŞ, YEŞİLPINAR MAHALLE HALKI İLE BULUŞTU
 
Hatay’ın her noktasında gerçekleştirdiği eşit ve kaliteli hizmetler ile halkın güvenini kazanan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne ilçesine bağlı Yeşilpınar mahallesini ziyaret etti. Mahalle muhtarı Erkan Mansuroğlu ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Savaş, vatandaşların ihtiyaçlarını dinledi.
Başkan Savaş, Yeşilpınar mahallesi ziyaretinde yaptığı konuşmada, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla en güzel hizmetleri gerçekleştireceğini belirterek sözlerine devam etti;
“Kentimizin tüm mahallelerinde büyük bir gayretle çalışarak, her türlü hizmeti götürmek için yoğun mesai harcıyoruz.Halkımızın huzuru ve rahatı için çeşitli alt yapı ve üst yapı gibi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bozuk yolları onarıyor, çevreyi temizliyor, sosyal ve kültürel tüm ihtiyaçların giderilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Hatay’ımıza yakışan bir mahalle, ilçe, şehir yapmak amacıyla çıktığımız bu yolda kıymetli hemşerilerimin sözlerini önemsiyor onlarla bir araya gelerek yaşamlarını sürdürdükleri sokakların eksikliklerini dinliyorum. Böylelikle gerçekleştireceğimiz hizmetler halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda yapılarak halkın kullanımına sunuyoruz.” İfadelerinde bulundu.
 
Mahalle muhtarı Erkan Mansuroğlu, HBB’nin Yeşilpınar mahallesinde gerçekleştirilmiş olan yolların asfaltlanma çalışmaları, istinat duvarı yapılması, çevre düzenlemesi hizmetlerinin Yeşilpınar mahallesine kazandırılmasından dolayı HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
HBB’NİN GÜMÜŞGÖZE MAHALLESİNDEKİ HİZMETLERİNE DEĞİNİLDİ
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Defne ilçesine bağlı Gümüşgöze mahallesini ziyaret etti.
Mahalle muhtarı Muhsin Güler ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Savaş, HBB tarafından bölgeye yapılan hizmetlere değindi.
“Gümüşgöze mahallesi çocuklarına spor yapmaları amacıylahalı saha kazandırdık. Yıpranmış olan türbemizin onarımıişlemini tamamladık. Yavrularımızın öğrenim gördüğü okulda onarım çalışması gerçekleştirerek daha hijyenik bir ortamda eğitimlerini sürdürmesini sağladık. Ahir yaşama ulaşmış sevdiklerimizin, kaldığı alanların düzenlenmesi adına, mezarlık ihata duvarı yapımı ve çevre düzenlemesi işlemlerini de gerçekleştirdik. Bölgenin ara sokaklarında, parke taşı döşeme işlemi, ana caddelerinde ise asfalt yapım çalışmalarını tamamladık. Tüm bu hizmetleri gerçekleştirirken vatandaşlarımızın rahatını ve mutluluğunu ön planda tuttuk. Hizmetleri gerçekleştirirken ayrımcılık yapmadan, doğru ve tarafsız hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı gerçekleştirdik.” Açıklamasında bulundu.
 
Başkan Savaş sözlerinin sonunda, ülkeyi karıştırmak için her yolu deneyen guruplar var diyerek bu guruplara teslim olmadan, puslu günlerin geleceğe aydınlık bir şekilde kavuşması için birlik olunması gerektiğine vurgu yaptı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar