Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Öğrencilere Yarıyıl Karne Hediyesi Arsuz Kırtasiye’den

Arsuz kırtasiyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve 4’ncüsü düzenlenen tüm okul öğrencilere ücretsiz kitap dağıtımı projesi ile

Öğrencilere Yarıyıl Karne Hediyesi Arsuz Kırtasiye’den

Gündem   A+a-

 
 
Arsuz kırtasiyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve 4’ncüsü düzenlenen tüm okul öğrencilere ücretsiz kitap dağıtımı projesi ile bu dönem Arsuz Akçalı Naci UYAR ilkokul öğrencilerine yarıyıl tatili öncesi ücretsiz kitap dağıtımı yapıldı.
 
 
                Yapılan ücretsiz kitap dağıtımı etkinliğinde açıklama yapan Arsuz Akçalı Naci UYAR ilkokul müdürü Nazmi SAĞLAM, bu tür etkinlikler ile çocuklarımızın başarısının artacağını dile getirirken katkı gösteren herkese teşekkür etti.
 
 
                Arsuz kırtasiye işletmecisi Engin SAHİLLİ, bölgemizin eğitim seviyesinin yükselmesi ve diğer ilçe ve illerde yer alan öğrenciler ile eşit düzeyde yarışabilmeleri için seçkin yayınlarla öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaktan dolayı onur duyduğunu ifade ederken öğrencilere iyi tatiller diledi.
 
                Arsuz Turizm ve Kültür Derneği başkanı Hasan ARSLAN’da  geleneksel hale gelen bu anlamlı etkinliğin geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimlerine katkı sunacağını ifade etti.
                Etkinlik sonrası öğrenciler karne heyecanını velileri ile paylaştı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar