Skip Navigation Links

Taraftar Takım Elele

HBB Kadın Basketbol Takımı İspanyol Ekibi'ni 68-64 Yendi.

Taraftar Takım EleleWeb
TV

Spor   A+a-

 2015-2016 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ni 2’nci sırada tamamlayıp Euroleague’de mücadele etmeye hak kazanan HBB Kadın Basketbol Takımı,İspanyol ekibi Perfumerias Avenida’yı kendi evinde konuk etti.
19 Ocak Perşembe günü Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, HBB Genel Sekreteri Prof.Dr.Mehmet Maden, HBB Genel Sekreter Yrd.sı Dr. Sait Günal, Hatsu Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HBB Çevre Koruma Dairesi Başkanı Ahmet Dolğun, CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur tribünden izledi.

TARAFTAR TAKIM EL ELE

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu’nda yer alan HBB Kadın Basketbol Takımı taraftarın desteğini alarak çıktığı maçı 68-64 kazandı. Türkiye’de ve Avrupa’da yoluna başarıyla devam eden Hatay’ın Melekleri İspanya’da oynanan maçın rövanşını alarak bu galibiyetle Avrupa Şampiyonası yolunda önemli bir engeli geçmiş oldu.
Oyuncuların yüksek motivasyonu ve taraftarın muhteşem desteği birleşince rakip tanımayan Hatay’ın Melekleri ilk çeyreğini 19-17 bitirdiği maçın ikinci çeyreğinde31-31 eşitliği sağlayarak ilk yarıyı tamamladı. Baskılı oyununu etkili hücumlarını arttıran Melekler üçüncü çeyreğe  57-43  önde girerek son çeyrek için avantaj elde etti. Son çeyrekte İspanyol ekibin başarılı atışları farkı kapatmaya yetmedi ve HBB Kadın Basketbol Takımı maçtan galibiyetle ayrıldı.

ANTRENÖR CHATZİDAKİ, MAÇA ÇOK İYİ HAZIRLANDIK

Maç sonunda basın mensuplarına açıklama yapan HBB Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Katerini Chatzidaki  “çok iyi bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. İlk oynadığımız maçı 30 sayı farkla kaybetmiştik. Bu maça çok iyi hazırlandık. Daha az top kaybedip daha çok hücum yapmayı planladık ve bunun için çok çalıştık. Takım kimliğini ve enerjisini ortaya koyan takımımızı kutluyorum” dedi.
 
 
 
 
Taraftar Takım Elele videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet