Skip Navigation Links

İskenderun Kaymakamlığı'ndan Operasyon Açıklaması

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünce; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere bir dizi operasyonlar yapılmaktadır.

İskenderun Kaymakamlığı'ndan Operasyon Açıklaması

Gündem   A+a-

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünce; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan  (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülmektedir.
Bu doğrultuda; 18 Ocak 2017 günü Asayiş Büro Emirliği ekiplerince, eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirilerek, 4207 – 4733 – 1072 Sayılı Kanun maddelerini ihlal eden, 20 ayrı işyerinden 17 adet sigaramatik aletine el koyulmuş, el koyulan malzemeler içerisinden toplam 2.066 TL para, çeşitli markalarda olmak üzere 79 paket sigara ele geçirilmiş, 17 kişiye de şüpheli olarak işlem yapılmıştır.
 
İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız aynı kararlılıkla ve hassasiyetle devam edecektir.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet