Skip Navigation Links

Defne Rotary Kulübü’nden Başkan Savaş’a Ziyaret

Antakya Defne Rotary Kulübü, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Defne Rotary Kulübü’nden Başkan Savaş’a Ziyaret

Gündem   A+a-

 
 
Antakya Defne Rotary Kulübü, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı  makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
 
 
Gerçekleşen nezaket ziyaretine, HBB Başkan Vekili Serdar Güven, Antakya Defne Rotary Kulübü Başkanı Süleyman Çolakoğlu ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.
 
 
Antakya Defne Rotary Kulübü Başkanı Süleyman Çolakoğlu; Başkan Savaş’ın 2017 yılına Hatay’ı yenilikçi anlayışıyla kaliteli ve vatandaşların ihtiyaçlarını ön planda tutan çağdaş belediyecilik ruhuna taşıdığını  ve bu ruh ile Hatay’ı daha da ileri bir düzeye yükselteceği  inancını dile getirdi.
 
 
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BAŞKAN SAVAŞ İLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU
 
Başkan Savaş ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay’ın genel sorunlarını, bu sorunlara yönelik yapılması gereken plan ve projeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.  Hatay ilinin ekonomik, sosyal, kültürel, turizm alanlarında nasıl en iyi yere gelebilir ve bu husus da ortak akılın önemi belirtildi. Bu düşünceler sonucunda Hatay ilimizi Akdeniz’in önde gelen şehirlerinden biri olma noktasına nasıl daha ileriye taşıyabiliriz ve şehri oluşturan tüm dinamikleri nasıl harekete geçirebiliriz konuları istişare edildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet