Skip Navigation Links

Yaya Ve Araç Trafiğini Güvence Altına Alan Hizmetler Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), hizmetleriyle kentin estetik görünümüne katkı sağlayarak vatandaşların daha temiz ve düzenli bir ortamda ulaşım

Yaya Ve Araç Trafiğini Güvence Altına Alan Hizmetler Sürüyor

Gündem   A+a-


 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), hizmetleriyle kentin estetik görünümüne katkı sağlayarak vatandaşların daha temiz ve düzenli bir ortamda ulaşım sağlamalarına vesile oluyor.
 
HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, il genelinde tehlike arz eden alanlarda budama çalışmaları gerçekleştirerek yaya ve araç ulaşımını büyük orana rahatlattı.  Yol kenarlarında bulunan,uzayarak sürücülerin ve yayaların görüşünü engelleyen ağaçların budama çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, vatandaşların can ve mal güvenliğini de güvence altına almış oldu.
 
İL GENELİNDE İHTİYAÇ DAHİLİNDEKİ ALANLARDA BUDAMA ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLECEK
 
Samandağ ilçesi Tekebaşı Mahallesi, Erzin ilçesi Şükrü Paşa Mahallesi ve Antakya ilçesi Maşuklu Mahallesi ile Yeni Sanayi Sitesi civarında budama çalışmalarını sürdüren ekipler, ulaşımda yaşanan büyük bir sorunu daha çözüme kavuşturdu.
Zorlu kış koşullarında dahi çalışmalarına ara vermeden özveriyle hizmet ulaştırmak için seferber olan ekipler il genelinde budama çalışmalarının sürdürüleceği bilgisini paylaştı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet