Skip Navigation Links

Engelliler Spor Lokali Açılmayı Bekliyor!

Özel Palmiye Hastanesi’nin katkılarıyla yenilenen, İskenderun Engel-siz Sosyal Tesisi, daha modern ve şık bir hale getirildi.

Engelliler Spor Lokali Açılmayı Bekliyor!Web
TV

Gündem   A+a-

 Yenilenen ve daha önce İskenderun Engelliler Spor Kulübünün lokali olarak da kullanılan Sosyal Tesis yeniden açılmak için gün sayıyor.
 
Tarihinde birçok şampiyonluklarla kentin gururu olan, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden İskenderun Engelliler spor Kulübünün sporcularına katkı olsun diyerek yıllar önce tahsis edilen lokal yeri Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in direktifleriyle yenilendi.
 
Eski binası hem kullanışsız, hem de İskenderun Engelliler spor kulübünün ihtiyacına cevap verememesi üzerine Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Down Sendromlar gibi daha kullanışlı ve şık bir lokal kazandırdı. Yapım aşaması bir süredir devam eden Engel-siz Sosyal Tesisi inşaatı, Özel İskenderun Palmiye Hastanesi’nin de katkılarıyla tamamlanarak açılış için gün saymaya başladı.
 
Lokallerinin tamamlanmasıyla birlikte İskenderun Engelliler spor Kulübü sporcuları da daha modern şık ve ortopedik engellilerin rahatlıkla giriş-çıkışını sağlayan, bir binaya kavuşacak olmanın da şimdiden mutluluğunu yaşıyorlar. 
 
Engelliler Spor Lokali Açılmayı Bekliyor! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet