Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şoför Esnafından Çukurlaşan Yollara Tepki!

İskenderun’da minibüs şoförleri Barıştepe mahallesi kanal boyundaki yolların bozuk ve çukuruluğu nedeniyle tepkilerini dile getirdiler.

Şoför Esnafından Çukurlaşan Yollara Tepki!Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun’da Dumlupınar, Yıldırımtepe güzergâhında çalışan minibüs şoförleri Barıştepe mahallesi kanal boyundaki yolların bozuk ve çukuruluğu nedeniyle tepkilerini dile getirdiler.  1,5 yıl önce 2015 Haziran ayında da yine kanal boyunda yolların bozukluğu nedeniyle yaşanan kazada motosikletiyle çukura düşen milli piyangocu Oğuz Alpay hayatını kaybetmişti.
 
5 yıldır bu yolun aynı olduğu gerekli çalışmaların yapılmadığını, yolların bozukluğu nedeniyle her gün araçlarını sanayiye götürmek zorunda kaldıklarını söyleyen minibüs şoförleri mağdur olduklarını söylediler.
 
Minibüsüyle hareket halinde kameralara konuşan Enes Yükçü yetkililere seslenerek, “Bu yol artık asfaltlansın. Mağdur durumdayız. Her gün buradan geçmek zorundayız. Güzergâhımız üzerindeki bu yollardan geçerken çukurlara düşmemek için aracımızla zikzak çizerek geçiyoruz. Araçtaki yolcularımız da bizlerde bu yolun biran önce yapılmasını istiyoruz.” dedi.
 
Dumlupınar, Yıldırımtepe güzergâhında çalışan şoför esnafları Şehmus Barış, Mahmut Oral ve Mehmet Erkek’te yolun 5 yıldır aynı olduğunu hiçbir şekilde çalışma yapılmadığını söylediler. Esnaflar, “Bu yol neden yapılmıyor. Bir çalışma varda biz mi bilmiyoruz. Yetkililer neyi bekliyor. Daha bu çukurlar nedeniyle yaklaşık 1,5 yıl önce bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Araçlarımız yoldaki çukurlar nedeniyle sarsılıyor. Yolcularımız araç içerisinde rahatsız oluyor. Yolların halini görüyorsunuz. Yağmur yağdığında buralardan geçmek daha da zorlaşıyor. Yaşanan bu ekonomik sıkıntılarımıza birde her gün bu çukurlar yüzünden araçlarımızda yaşanan hasarlardan dolayı soluğu sanayide alıyoruz. Her gün sanayiye gitmekten yorulduk. Mağdur durumdayız. Yetkililer buna artık bir çözüm bulsun.” Diyerek tepkilerini dile getirerek yolun bir an önce yapılmasını istediler.  
 
 
 
Şoför Esnafından Çukurlaşan Yollara Tepki! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar