Skip Navigation Links

Bilinçli Spor ve Beslenme Etkinliği Yoğun İlgi Gördü

HBB “Bilinçli Spor ve Beslenme” etkinliği ile Diyetisyen Asaf Anıl Cengiz’i HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde vatandaşlarla buluşturdu.

Bilinçli Spor ve Beslenme Etkinliği Yoğun İlgi GördüWeb
TV

Sağlık   A+a-

 Bilinçli Spor ve Beslenme üzerine yapılan seminerde sporda doğru bilinen yanlışlar, diyette doğru bilinen yanlışlar, nasıl beslenmeliyim, neden spor yapmalıyım konuları üzerine hayatımızı kolaylaştıracak pratik bilgiler anlatıldı.Etkinliğe Hatsu Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi Yöneticisi Özden Mısırlıoğlu ve hemşehrilerimiz katıldı.
 
Diyetisyen Asaf Anıl Cengiz asla aç kalmayın, yeterince su için, kilo vermeyi gözünüzde büyütmeyin,  kilonun en büyük düşmanının şeker olduğunu, sağlıklı bir beslenme için diyetin önemine dikkat çektiği sunumu ilgiyle izlendi.
 
Yoğun ilgi gösterilen etkinliğin sonu sohbet havasında soru cevap şeklinde geçti. Kendi yaşadıkları problemlerin çözümü noktasında faydalı bilgiler alan vatandaşlarımız etkinliği düzenleyen HBB personellerine ve HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’ni memleketimize kazandıran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler.
 
 
 
Bilinçli Spor ve Beslenme Etkinliği Yoğun İlgi Gördü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet