Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sosyal Market İhtiyaç Sahiplerinin Her Zaman Yanında!

Hatay Büyükşehir Belediyesi İskenderun Sosyal Market Çalışanlarından Nermin Kaynar, sosyal market çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Sosyal Market İhtiyaç Sahiplerinin Her Zaman Yanında!

Gündem   A+a-

HBB İskenderun Sosyal Market Çalışanı Nermin Kaynar yaptığı açıklamada Hatay Büyükşehir Belediyesine bağlı İskenderun kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi olarak açıldığı günden bu yana geçmiş dönem de İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek'in, şimdilerde ise HBB Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın destekleri ile birçok proje gerçekleştirdiklerini söyledi.
Kaynar, "Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımız arasında ihtiyaç sahibi kişilere esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın destekleri ile kıyafet ve ev eşyası yardımı yer aldı. Bunun yanı sıra öğrencilere okul giderleri, çantası, kırtasiye malzemeleri ve formaları olsun yardımlarda bulunduk. Yeni doğan bebekler için ‘Bebek Seti’ projemizi hayata geçirdik. Bir yıl boyunca ekmek dağıtımımız oldu. Ayrıca pazar arabası ve erzak dağıtımlarımızda oldu. ama bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz en büyük projemiz HBB Başkanımız Lütfü Savaş’ın destekleriyle oluşturulan ‘Erzak Dağıtım Kartları’ projesi oldu. bu proje için ihtiyaç sahiplerine formlar doldurttuk. Formların kontrolü neticesinde kartlarımız hazırlandı ve en kısa zamanda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Bu kartlarla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ayda bir kere anlaşmalı marketlerden istediği alışverişi yapabilecek. HBB’ye bağlı İskenderun Kadın Gönülleri Sosyal Marketi olarak amacımız; ihtiyaç sahibi insanları ve bize gelerek destek isteyen insanlara yardımcı olmak" dedi. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar