Skip Navigation Links

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Bayramı Dayanışma Gecesi

10 Ocak Basın Bayramı nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından Grand Plaza’da düzenlenen Dayanışma Gecesi, sohbet ortamında geçti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Bayramı Dayanışma GecesiWeb
TV

Gündem   A+a-

 
10 Ocak Basın Bayramı nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından Grand Plaza’da düzenlenen Dayanışma Gecesi, sohbet ortamında geçti.
Kalabalık bir konuk ve gazeteci topluluğunun katılımıyla yapılan gecede, İGC Başkanı Veysel Cıncık bir konuşma yaptı.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti her yıl geleneksel hale getirdiği Dayanışma Gecesi’ni bu yıl da Grand Plaza da düzenledi.

Dayanışma Gecesine İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdüllaziz Aydın, İSTE Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun ve Belen Belediye Başkan Vekilleri, İşadamları, çeşitli STK Temsilcileri, Siyasi Partilerin İlçe Başkan ve Yöneticileri ile basın mensupları katıldı.
İGC Başkanı Veysel Cıncık gecenin hemen başında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sahnede yer alarak kısa bir konuşma yaptı.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlarda düzenledikleri Dayanışma Gecesine katılarak kendilerine destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Cıncık; ‘’Ülkemiz, çok zor bir süreçten geçiyor. Dolayısıyla, bu şartlar altında Dayanışma Gecemizi sohbet ortamında gerçekleştirmeyi uygun gördük. Ülkemizin Bölünmez Bütünlüğüne Kasteden iç ve dış düşmanlarla mücadele esnasında hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’dan Rahmet diliyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Konuşmanın ardından doğum günü olan gazeteci Cuma Keseroğlu için bir pasta getirildi. Keseroğlu, kısa bir konuşma yaparak teşekkür etti ve mumları söndürdü.
İGC Dayanışma Gecesi sohbet ortamında sürdü.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Bayramı Dayanışma Gecesi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet