Skip Navigation Links

HBB Kadın Basketbol Takımı Maça Ağırlığını Koydu

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı,ligin 13’ünci hafta mücadelesinde Girne Üniversitesi’ni kendi sahasında konuk etti.

HBB Kadın Basketbol Takımı Maça Ağırlığını KoyduWeb
TV

Spor   A+a-

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde yer alan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ligin 13’ünci hafta mücadelesinde Girne Üniversitesi’ni kendi sahasında konuk etti.
 
15 Ocak Pazar günü Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta seyirci avantajını iyi kullanarak galibiyet alan Hatay’ın melekleri rakibine sahayı dar eden basketbol anlayışıyla maçı 79-61 kazanmasını bildi.
Maçı izlemeye gelenler arasında Hatay’ın spor şehri olması yönünde başarılı çalışmalar yürüten tesisleşmeden altyapıya kadar her başarıda imzası olan ve 21 branşta adının tüm Türkiye’de duyulmasına vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyespor Başkanı Serdar Güven ve CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur vardı.
 
HBB KADIN BASKETBOL TAKIMI MAÇA AĞIRLIĞINI KOYDU
 
Hatay’ın spor tarihine adını yazdıran Hatay’ın melekleri hem Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde hem de Eurolig maçlarında gösterdiği azimle basketbol severlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Maçın tüm peryodlarında rakip takıma üstünlüğünü koruyan HBB Kadın Basketbol Takımı İlk çeyreği 19-17,ikinci çeyreği 38-31 kazanarak ikinci yarıya moralli girdi. Üçüncü çeyrekte 54-43 ve maçın son çeyreğinde etkili oyunu ve muhteşem üçlük atışlarıyla farkı daha da arttırarak maçı 79-61 kazanarak mutluluğunu taraftarlarıyla paylaştı.
 
ANTRENÖR HATZİDAKİ; GALİBİYETİ TARAFTARLARA ARMAĞAN EDİYORUM
 
HBB Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Katerina Hatzidaki maç sonunda basın mensuplarına yaptığı açıklamada çok zor bir maç olacağını biliyorduk çünkü iki haftadır yollardayız üç tane deplasman maçımız vardı ikisi Eurolig biri de Türkiye’de oynadığımız maçtı. 
Takımımız güzel şutlar atarak enerjisini ortaya koydu. Bugünkü maçta ellerinden gelenin en iyisini yapan oyuncularımı kutluyorum. Galibiyeti de bizleri tribünde hiç durmadan destekleyen taraftarlara armağan ediyorum dedi.
 
 
HBB Kadın Basketbol Takımı Maça Ağırlığını Koydu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet