Skip Navigation Links

İskenderun 40 Milyona mı Koşuyor?

Yılbaşı özel çekilişinde rekor ikramiye olarak 40 milyon lira verecek talih kuşu, ayrıca 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 1 milyon, 10 adet 500 bin, 50 ad

Gündem   A+a-

 
 
Yılbaşı özel çekilişinde rekor ikramiye olarak 40 milyon lira verecek talih kuşu, ayrıca 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 1 milyon, 10 adet 500 bin, 50 adet de 100 bin lira dağıtacak.
Milyonların hayallerini süsleyen milyonlarca lira, üst üstü desteler halinde dizildiğinde dahi çok geniş bir alan kaplarken, büyük ikramiye hayalleriyle bilet destesine uzanan eller, aynı zamanda yürekten edilen bir duayla bilet çekiyor.
İskenderun’da Belediye Evlendirme Dairesi karşısı Yeni Havuzlu Çarşıda faaliyet gösteren Ayhan Gıda, uzun yıllardır Milli Piyango bayiliği yaparken, büyük ikramiyenin kendilerinde olduğu inancıyla müşterilerine bol şans diliyorlar.
Daha önce sayısal loto ve milli piyangoda çok iyi ikramiyelerin kendilerine denk geldiğini belirten Ayhan Gıda Sahibi Ayhan Dağ, en büyük temennisinin büyük ikramiyenin İskenderunlu bir talihliye ve kendilerinin sattığı biletten çıkması olduğunu söyledi.
2012 Yılbaşı Milli Piyango Bilet Fiyatları Kaç Para?
Milli Piyango İdaresinin Merkez Bankası Banknot Matbaasında bastırdığı yılbaşı özel çekiliş biletleri, bayilere ulaştırıldı. Özel çekilişte tam bilet 36 liradan, yarım bilet 18 liradan, çeyrek biletler ise 9 liradan satılacak.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet