Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Türk Halk Müziği Korosu Sanatseverlerle Buluşacak...

HBB Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği Korosu, dinleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

HBB Türk Halk Müziği Korosu Sanatseverlerle Buluşacak...

Magazin   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği Korosu, dinleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.
 
Kentin sosyal yönünün güçlenmesine büyük katkı sunan ve sosyal ve kültürel etkinliklere verdiği önemle hemşehrileri tarafından takdir edilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sanatseverlerle buluşturduğu gerek kültürel, gerek sanatsal eşsiz organizasyonlarla Hatay’ın sosyal anlamda gelişimine büyük katkı sağlamaya devam ediyor.
 
HBB KOROSU, ANADOLU’NUN NOTALARA DÖKÜLMÜŞ HALİNİ SESLENDİRECEK
 
Eski Şef Yusuf Beyhan’ın anısına düzenlenen Şef Zeynep Sallabaş yönetimindeki 52 kişilik HBB Türk Halk Müziği Korosu, Doğu’dan Batı’ya, Kuzey’den Güney’e Anadolu’yu notalara döken en özel ve güzide eserlerini, 13 Ocak 2017 Cuma günü Hatay Kültür Merkezi’nde 20.00’de müzikseverlere ücretsiz olarak seslendirecek.
 
KULAKLARIN PASINI SİLECEK KONSERE TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ
 
Eski Koro Şefi Yusuf Beyhan’ı saygıyla anmak ve ahde vefa olması anlamında HBB korosunun sunacağı eşsiz konser ile kulakların pasını silmeye hazırlanan dinletiye tüm Hatay halkının davetli olduğu bildirildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar